Gdzie echo serca płodu ??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam, mam mały problem. Dostałam skierowanie od lekarza prowadzącego na wykonanie echa serca, które powinno być wykonane do 21 tc. Badanie miałam wykonać u dr. Chojnickiego , który przyjmuje w invitcie, niestety najbliższy termin to koniec kwietnia, a dla mnie to już za późno. Nie wiecie może gdzie można wykonać takie badanie ? najlepiej na NFZ bo dostałam skierowanie.
Z góry dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie echo serca płodu ??

ja robiłam prywatnie :P

moja Pani Dr polecała 2 lekarzy... Prof Preisa i Dr Leszczyńską :)

Pracują na Klinicznej i przyjmują prywatnie na Zaspie :)

byłam u Dr Leszczyńskiej :)

http://forum.trojmiasto.pl/do-AgusiaGda-t144239,1,16.html?hl=leszczyńska#hl

Ja robiłam takie badanie u prof Preisa. Niestety prywatnie a w zeszłym roku kosztowało 300 zł.

Ja robiłam u czajnackiego a drugi raz chyba lekarz nazywał się tomaszewski i przyjmował w budynku solidarnosci w przychodni

A ja robiłam w przychodni na chełmie "Nowy Chełm" na nfz. musiała bys tam dowiedziec sie o termin u poożnej ja czekałam nie całe 2tyg.

ja tez robiłam u doktor Leszczynskiej, super Babka od niej sie przy okazji dowiedziałam , że to bedzie dziewczynka ,Fakt że drogo bo 200zł ale warto bo badanie bardzo szczegółowe P Doktor wszystko pokazuje i tłumaczy.

invicta w gdansku

dr chojnicki luc chojnacki :)
bardzo dobry jest :)
mialam w 22 tc robione

prywatnie byłam

Monia - hehe :P nas Dr Leszczyńska uświadomiła, że zamiast córki będzie syn ;) chociaż na wcześniejszych USG była dziewczynka ;)

No widzisz Babka ma dobre oko:-)))))

dziękuje bardzo. no ja chyba bede musiała iść jednak prywatnie do dr chojnickiego, z resztą to on był swego czasu moim lekarzem prowadzącym i w Akademii Medycznej zrobi mi operację na seruchu. Wiem , że to na prawdę super lekarz.

manka dr Chojnicki teraz pracuje też w szpitalu Wojewódzkim.I tam też robi echoserca.
Poza tym zgadzam się z twoją opinią o tym lekarzu.On wykrył u naszego synka wade serca i w zeszłym roku operował naszego synka.Do tej pory jesteśmy pod jego opieką.
Polecam tego lekarza wszystki w 200%.

to, że w wojewódzkim to nie wiedziałam, jak kilka lat temu miałam operację to pracował w Akademii Medycznej. Ale jeszcze raz dzięki za pomoc :)

Niema za co :)

Inne tematy z forum

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...