Re: Gdzie i za ile mogę dostać cyjanek potasu?
może spróbuj otoczyć się zywymi kolorami-zwróc uwagę na swój ubiór
na ogół jak mamy doła to ubieramy ciemne rzeczy
zmus się do ubrania czegos wbrew sobie---pomarańcz ,rózowy ZIELONY
odrzuc czarny,szary,braz,granat i na razie niebieski,chyab z,e jesteś wkurzona-to błękit uspokoi
pomarańcz jest najlepszy i rózowy ale nie ostry,zółty tez może być
ale niektórych drazni jeśli jest go za dużo,zielony-wiadomo---leczy i ciało i dusze
to nie bujda--to czym się otaczamy wpływa na nas
jak miałam doła i nie mogłam zmienić pewnych rzeczy --pomalowałam sciany w kwiaty
dobrze jest tez zjac się np. porządkami,przestawic cos w domu---innowacje w otoczeniu wywołają zmiane w zyciu --i na odwrót
wyrzycenie niepotrzebnych starych rzczy, smieci--oznacza rozstanie się z przeszłoscia
jna mnie to działa--na ogół mówi się feng shui--ale i w Europie znane była sztuka aranżacji i wpływu otoczenia na nas----w geomancji
może spróbuj otoczyć się kwitnącymi kwiatami,obrazami..albo pozwól sobie na złota rybke,welonke okrągłym naczyniu
masz zwierzaka?----te małe stworki nas motywują do opieki nad nimi ,do podziwiania swiata,do wyjścia na dwór ,,do różnych rzczy
a jeśli już masz to pomysl---on cie potrzebuje
dieta---ryby---dużo kwasów omega 3 ..orzechy migdały
wszystko to,co zwiększy ilość dopaminy,serotoniny,,endorfin
-zboza pełne,orzechy
papryka
czekolada ta płna nie mleczna,gorzka--tez pomoze ale na krótko
jeśli masz ochote na węglowodany -to tez może oznaczac ze brakuje ci pewnych pierwiastków-słuchaj swojego organizmu..jak się nie uda zrób badania
czasem to już pomaga--i można uniknąć psychotropów.które maja często spore skutki uboczne
osmniej zycie--przecież ludzi epotrafia smiac się nawet w obliczu wojny
i tworzyć kawały na ten temat
za pare lat będziesz się dziwiła sobie,że miałas taki problem ze swoich problemów-bo za pare lat będą one nizcyzm-tylko doświadczeniem....
jakie sa najśmieszniejsze komedie--ludzie zapodajcie????
4
7