Gdzie i za ile mogę dostać cyjanek potasu?

chcę umrzeć... brak chęci do życia od kilkunastu miesięcy... nic nie pomaga, nie cieszy na dłuższą metę. codzien zakładana maska coraz cięższa...
przytłoczona, zagubiona, winna, zła,bezbronna, odtrącająca innych, samotna na własne życzenie, przerażona- w tych momentach samotności...

nic nie pomaga i nie chce zeby pomogło.
chcę umrzeć.

i zobaczyc raz jeszcze Praghę nocą.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: Gdzie i za ile mogę dostać cyjanek potasu?

Nie pisz tak...
Inni oddali by wszytko by pozostać na tym świecie...
Życie do dar,nie można go zmarnowac.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 50

mogę oddać wszystko co mam komuś kto tego potrzebuje.

krew, szpik kostny, narządy...

pieniądze, rzeczy...

taki byłby sens tego, ze wgl żyłam.
pomoc dla kogoś...;)
ach;)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Życie jest piękne,więc głowa do góry
Nadejdzie lepsze jutro...
Są wzloty i upadki
Nie można załamywać rąk:)
Nie jednokrotnie przechodzilam przez te gorsze chwile,ale za każdym razem się podnosiłam..
Bo wiedzialam ze mam jeszcze dla kogo żyć
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 49

a jak wiesz,że nie nadejdzie...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak się otrujesz to zapewne nic się już nikomu z twoich wnętrzności nie przyda.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5

dobre pytanie... też potrzebuję.
Podobny problem natury egzystencjalnej w poszukiwaniu humanitarnej i bezbolesnej opcji odciążenia świata
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

I pomyśleć, że wszystkie z jednego osiedla/dzielnicy...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dołączam się do pytania o dostępność środka. widzę, że macie podobne odczucia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przestań tak demonstratywnie wypisywać, bo rzygać się chce. Samobójca nie pieprzy o tym, tylko to robi. Czyją uwagę chcesz zwrócić? Jak ktoś chce skończyć ze sobą, to leje na wszystko i wisi mu, czy jeszcze zobaczy cokolwiek. Jak masz problemy, to idź do psychologa lub psychiatry, a nie ludzi straszysz. Szukasz zainteresowania czy co? Różnych niedoszłych samobójców już widziałam, a niektórych nawet odsyłałam do szpitala, ale takiego nonsensu jeszcze nie widziałam. Masakra! Nie masz co w domu robić czym masz 16 lat i chłopak Cię rzucił?
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 55

przez takie głupie komentarze czasem ludzi, którzy właśnie przez taki apel szukają pomocy (swiadomie lub nie) nie da się uratować!!
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zgłoś się do najbliższego psychologa / psychiatry albo zadzwoń pod telefon zaufania. Wysłuchają Cię i skierują po pomoc. Jesteś chora, stan psychiki, w którym się pragnie śmierci to choroba. Nazywa się depresja i przeważnie jest uleczalna.

Spróbuj tutaj:

http://www.telefonzaufania.org.pl/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

ludzie nie panikujcie----życie bywa różne
raz na dole ,raz na górze
głowa do góry
co nas nie zabije to wzmocni--to jest prawda

wszyscy mamy okresami pod górke i wydaje się ,ze tylko my
i nikt inny...odsuwają się ,,choć ociupine optymizmu--i zaczna się przysuwać ,klocki układac,jasniej się zrobi...

to o czym myslimy--przyciągamy
nasze myśli sa naprawdę sterowne
buziczki i
powodzonka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Amaranth-wsród tych co mówia tez się zdarzają
wiec i ty nie demonstruj przestarzałej metody psychologicznej--ona już jest obalona
a jeśli ktoś potrzebuje zainteresowania i pogadać to co?---zle?
toz to normalna rzecz-każdy z nas tego chce i pragnie i należy mu się
minimum ciepła i zyczliwosci

teraz podchodzi się do ludzi -----zwyczajnie-z sercem!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

może spróbuj otoczyć się zywymi kolorami-zwróc uwagę na swój ubiór
na ogół jak mamy doła to ubieramy ciemne rzeczy
zmus się do ubrania czegos wbrew sobie---pomarańcz ,rózowy ZIELONY
odrzuc czarny,szary,braz,granat i na razie niebieski,chyab z,e jesteś wkurzona-to błękit uspokoi
pomarańcz jest najlepszy i rózowy ale nie ostry,zółty tez może być
ale niektórych drazni jeśli jest go za dużo,zielony-wiadomo---leczy i ciało i dusze
to nie bujda--to czym się otaczamy wpływa na nas
jak miałam doła i nie mogłam zmienić pewnych rzeczy --pomalowałam sciany w kwiaty
dobrze jest tez zjac się np. porządkami,przestawic cos w domu---innowacje w otoczeniu wywołają zmiane w zyciu --i na odwrót

wyrzycenie niepotrzebnych starych rzczy, smieci--oznacza rozstanie się z przeszłoscia
jna mnie to działa--na ogół mówi się feng shui--ale i w Europie znane była sztuka aranżacji i wpływu otoczenia na nas----w geomancji

może spróbuj otoczyć się kwitnącymi kwiatami,obrazami..albo pozwól sobie na złota rybke,welonke okrągłym naczyniu
masz zwierzaka?----te małe stworki nas motywują do opieki nad nimi ,do podziwiania swiata,do wyjścia na dwór ,,do różnych rzczy

a jeśli już masz to pomysl---on cie potrzebuje

dieta---ryby---dużo kwasów omega 3 ..orzechy migdały
wszystko to,co zwiększy ilość dopaminy,serotoniny,,endorfin
-zboza pełne,orzechy
papryka
czekolada ta płna nie mleczna,gorzka--tez pomoze ale na krótko
jeśli masz ochote na węglowodany -to tez może oznaczac ze brakuje ci pewnych pierwiastków-słuchaj swojego organizmu..jak się nie uda zrób badania
czasem to już pomaga--i można uniknąć psychotropów.które maja często spore skutki uboczne

osmniej zycie--przecież ludzi epotrafia smiac się nawet w obliczu wojny
i tworzyć kawały na ten temat
za pare lat będziesz się dziwiła sobie,że miałas taki problem ze swoich problemów-bo za pare lat będą one nizcyzm-tylko doświadczeniem....

jakie sa najśmieszniejsze komedie--ludzie zapodajcie????
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

w migdałach jest cyjanek-ale pod taka postacia,ze wzmocni serducho!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko co to zmieni. odwlecze tylko na później decyzje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

d... zawracasz i tyle chcesz na siebie uwage zwrócić?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

Może w Tesko? Słyszałem że są zabójcze promocje...;)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1

Olaf..to był naprawdę iście czarny humor :D
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sam bym się dołączył do tego pytania o cyjanek . Sam jestem na skraju wyczerpania . Matka 82 lata doprowadza mnie do białej gorączki . Twierdzi że moja żona wszystko jej chowa .Wiem że się to wymyśla ( mózg płata jej figle ). Ma oszczędzone jakieś tam oszczędności na wypadek gdyby zeszła na tamten świat. Zabrała i wyniosła te oszczędności gdzieś do rodziny . W tajemnicy nawet przed mną . Dzisiaj się dowiedziałem się od rodziny ( tak myślą ) że gdyby tego nie zrobiła to zabrali byśmy ( ukradli ) te pieniądze . To bardzo mnie zabolało . Nikomu nic w życiu nie zrobiłem złego . Jeżeli mu nie pomogłem , to nie zaszkodziłem !!!! Też przyszło mi do głowy załatwić sprawę za pomocą cyjanku. Dla mnie ,żony ,psa .Trochę dobytku kurki , kaczki . Żeby się dobytek potem nie męczył .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mój mąż też tak miał jak ty. Ubezwłasnowolnił matkę, bo już takie bzdury opowiadała, że policja w domu wciąż była. Sąsiedzi jak na bandytów patrzyli. Teraz przychodzi pielęgniarka srodowiskowa codziennie i przynajmniej chwila spokoju. A rodzina skoro mysli tak jak napisałes to jakas głupia jest i tyle. Rodzina nie można takich nazwać. Zakończ kontakty i tyle. Oni sami zapewne już tę gotówkę wykorzystali.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Boguś.... puknij się w cymbał !
Jeśli Tobie nie chce się żyć to Twoja sprawa - psychiatra nie bije lecz pomaga !
Ale jak możesz w ogóle pisać o żonie, psie itp ? a co oni zawinili ? oni też chcą zniknąć z tego świata ? czy po prostu lubisz decydować za nich ? brak mi słów na takich ludzi jak Ty!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

boguś ironizował a Ty łykasz wszystko jak pelikan

Żelazo cyjanek potasu masz jako dodatek w soli kuchennej pod postacią przeciw zbrylacza E535 jak się nie mylę.

W swojej formie nie jest szkodliwy, dopiero w kontakcie z kwasem solnym wytwarza się cyjanowodór czy cos takiego, lepiej znany jako "Cyklon B"

Mówię poważnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Racja, ale zabić można się w inny sposób, nie wydaje mi sie by ktokolwiek pisał tego typu post na forum na poważnie.

Chciałem tylko pomóc ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet jeśli ktoś napisał to dla żartu nie ma pewności, kto to przeczyta i w jaki sposób wykorzysta.

Gundek z dobrocią serca czasem trzeba uważać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślę, że są lepsze metody na załatwienie się niż zjedzenie beczki soli ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niektórych kręci życie na krawędzi ;)

Jak powiedział pewien szlachcic- Jam nie z soli, ani z roli, jeno z tego, co mię boli, wyrosłem.

dołączam się do pytania. Wszyscy w moim otoczeniu mają już swoje Paulinki, czy inne Kasie i wszystkie wyżej wymienione kochają swoich królów z wzajemnością, a moje serducho wyje z samotności, bo mnie żadna nie chce i zapewne już nie zechce, a mam 34 lata na liczniku. Przy okazji moje odejście odbiłoby się z wielką kożyścią dla ZUSu, który nie musiałby co miesiąc wypłacać renty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

jakkolwiek to, co 25 dnia każdego miesiąca otrzymuję od wyżej wymienionej instytucji zwane rentą socjalną nie starcza na miesiąc, poszedłem do pracy, przez co te sknery nie chcą wypłacać renty z tytułu niezdolności do pracy, choć należy mnie się wg prawa. Postanowiłem więc skończyć ze sobą, aby nie zazdrościć pełnosprawnym, że się kochają, a zusowi i jego lekarzom orzecznikom dać satysfakcję i radość z pozbycia się kolejnego społecznego pasożyta. Mocne to sformułowanie pod własnym adresem, ale, niestety, prawdziwe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bolek
nie trzeba mieć renty,żeby być samotnym
olanym niedocenionym...

skonczyc ze sobą to jest jakies rozwiazanie na ból
ale cholera--takie -danie za wygrana

zdrowych ludzi jest mało..uwierz mi
a ci majacy naprawdę dokuczliwe symptomy choroby-potrafią znaleźć sposób na zycie
my,ty,ja -nie mamy tak zle-zobacz!
a instytucje-kichac na nich
rób na lewo!

dobry film z historia faceta,który miał przekichane

http://www.youtube.com/watch?v=wOAxEAVeFpM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znalazłeś cyjanek?
Podziel się :)
Paulinka/Kasia

czesc... znalazlea gdzies ten cyjanek??? daj znac jesli tak. tez mi sie przyda :(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po cholerę? Idź się powieś pod pałacem cesarskim w Kioto..
Zanim tam na piechotę dojdziesz to zrozumiesz ze nie potrzebujesz oderwać się od życia a tylko od sposobu w jaki żyjesz..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Smieszne to co piszecie... cyjanek ;) zwykla pokazówka u mnie za oknem 8 pieter nizej twardy chodnik, wystarczy ze zamkne na chwile oczy mysle ze meki i bolu raczej nie bedzie tylko pyk.... i maciek nagle znikl, wystarczy tylko zamknac oczy i poleciec w dol nie myslec tylko zrobic jest duza mgla wiec widowiska nie bedzie zostanie tylko wspomnienie ktore szybko wygasnie..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przy okazji wpadając na samotna matkę która będzie na wózku do końca życia. Lub powodując zawał starszej osoby która wyjdzie z klatki na spacer z psem. Jak już coś takiego zrobić to tak by nie angażować w to innych, czyli np. dzieci wracające pięć minut później ze szkoły
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

sprobuj tu
http://r17.bloodwars.interia.pl/r.php?r=7466
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

wiesz gdzie można kupić??? - w d*pie!!! po co pieniądze marnować skoro można się powiesić na klamce... wystarczy sobie zacisnąć tętnicę aby zablokować przepływ krwi z tlenem do muzgu, przy tym normalnie oddychając i tak w ten sposób można powoli i bezboleśnie zasnąć na wieki no i bardzo tanim kosztem higienicznie i komfortowo...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

"przy czym normalnie oddychajac i tak w ten sposób mozna powoli i bezbolesnie zasnac..."

mozesz to zaprezentowac NA SWOIM FANTOMASIE?

Po cholerę umierać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Przebieg zatrucia doustnego cyjanowodorem i cyjankami może być różny w zależności nie tylko od dawki, ale także od kwaśności żołądka i indywidualnej wrażliwości. W przebiegu względnie powolnym pojawia się najpierw ból głowy, szum w uszach, duszność z uczuciem ściskania w klatce piersiowej, wymioty, przyspieszenie i osłabienie tętna, obniżenie ciśnienia, śpiączka. Przy tych objawach może zwrócić uwagę różowe zabarwienie skóry i zapach gorzkich migdałów w otoczeniu."

Powodzenia jeśli chodzi o bezbolesność. Szukajcie dalej cyjanku. Gdybyście naprawdę chcieli, bez recepty możecie dostać w aptece kilka leków, których całkiem niewielka dawka skutecznie wyprawia na tamten świat. A że nie bezboleśnie... Chyba jeszcze nie wiecie jak potrafi boleć życie, skoro wam fizyczny ból straszny.

"Po cholerę umierać?"

Taka jest naturalna kolej rzeczy. Kto żyje, ten umiera. W tym wyjątkowym przypadku wierzę w statystyki, które podają, że umieralność wynosi 100%.
Niektórym się niestety spieszy do nieuniknionego. Życie to zbyt duże wyzwanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"że umieralność wynosi 100%."
Kurcze chyba masz rację,ale nie na pewno;),chociaż też w statystyki nie wierzę.

Nie na pewno... Statystykę rujnuje przypadek zmartwychwstania czy wampiryzm? Nic innego nie przychodzi mi do głowy :)
Według podań i wszelkich tekstów pisanych ten, który zmartychwstał wcześniej umarł. Odpada zatem.
Żeby przemienić się w wampira też trzeba umrzeć. A może jedynie być na granicy życia i śmierci?

Jeste bardzo zainteresowana tematem. Życie wieczne mnie nie interesuje, ale dziewiędziesiątki chciałabym dożyć.

tu jest
w jakiej formie
i to ,co robi w organizmie
rewelacja, odkryta w zeszłym stuleciu przez Krebsa,"stłamszona" wiadomo przez lobby swiata medyczno-farmaceutycznego

wiadomo,ze ta trucizna w odpowiednich dawkach karmia sie niektóre nacje i I NIE CHORUJA NA RAKA

http://rawstaurant.blogspot.com/2010/07/witamina-b17-amigdalina-leatrile-lertil.html

a jak komus zle---to ja proponuje -rozejrzec sie po ulicy
za kims na wózku inwalidzkim
do hospicjum
do szpitala...
przechodzi--jak sie człek napatrzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ah,
ilem to ja razy myślała o śmierci...

amaranth ma rację... jak ktoś chce to to robi. Jak chcesz zwrócić na siebie uwagę to stań na oknie wieżowca :) może nawet tvn wpadnie :P

a tak poważnie to radzę skierować się do psychiatry ... to nie boli a tym bardziej nie jest to wstydem. Sama to przechodziłam i żyję :) terapia pomaga. i nie patrz na ludzi, że zaczną się śmiać... psychiatrzy, psychologowie są bardzo potrzebni, tylko nasze społeczeństwo od nich usieka bo myślą, że to wariaci. Cóż.... przykre .....

uchy do góry :)

najlepszym i jedynym psychiatra o jakiego zachaczy smutny człowiek moze byc USMIECH

mysli człowiek,ze juz nic go dobrego nie czeka
a tu BUM
i moze stanac wszystko dogóry nogami
wiec nigdy
NIE MÓW NIGDY!

http://www.youtube.com/watch?v=hOA-2hl1Vbc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2774 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (155 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...