Gdzie kupic dobre meble kuchenne ?

Witam

W najblizszych dniach odbieram z mezem nasze pierwsze mieszkannie. W zwiazku z tym, ze jestesmy dosc zajeci nie mamy zbyt duzo czasu na odwiedzanie wielu salonow. W sobote planujemy odwiedzic kilka sklepow z meblami kuchennymi prosze o wasze opinie jakie sklepy w trojmiescie powinnismy odwiedzic. Szukamy dobrych jakosciowo mebli oczywiscie za niewygorowana cene.

Czekam na wasze opinie :)

Kasia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie kupic dobre meble kuchenne ?

Witam.
Proszę o kontakt na adres dorii33@wp.pl chętnie coś poradzę.

Witam
Swoją kuchnię robiłam w zeszłym roku w firmie z niemieckimi meblami przy ul. Warszawskiej. Jakość mebli widać w każdym szczególe. Meble mam już jakiś czas i sprawdzają się rewelacyjnie ale to już zasługa projektanta który doradzil kilka ciekawych rozwiązań dzięki czemu całość wyszła dokładnie tak jak chciałam.

Pozdrawiam

Asia

Dzieki za polecenie pojechalam tam w sobote pan byl akurat zajety z innymi klientami a nastepni juz czekali.jednak pan mirek zainteresowalsie nami i umowilismy sie na spotkanie w nastepna sobote, fajnie, ze projekt i wycena sa bezplatne. maja super oferte do kuchni za 20 000 zl komplet AGd daja gratis. jak bede miala juz wycene to napisze cos wiecej.

pozdrawiam \
kasia

Kasia a o który salo Ci chodzi?? Jak się nazywa

Witaj Asiu

Wczoraj zamontowali mi nową kuchnię i zaraz zrobię pierwsze śniadanie. Siedzę w salonie i nie mogę się napatrzeć na moje noew meble. Są super, wczoraj odbierając kuchnię nie znalazłam nic. Jestem super zadowalona. Pan Krzysztof monter szybko i sprawnie zmontował meble. Szukając kuchni odwiedziłam wiele sklepów ale meble nobilia wyróżniały się na tle innych co jak co ale niemiecką jakość widać.

Dzięki Asiu

Pozdrawiam Kasia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O którym konfiguratorze piszesz? Bo jest ich kilka - gdzie faktycznie meble wychodzą taniej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć Kasiu. Zanim zabierzesz się do wybierania konkretnego salonu, który zrealizuje twoją wymarzoną kuchnię to polecam lekturę artykułu http://kuchnieportal.pl/aranzacje/0/34/planowanie-kuchni-okiem-eksperta-%E2%80%93-piec-najwazniejszych-zasad.html
Może dzięki temu unikniesz jakiś błędów, które czasami zdarza mi się oglądać u klientów. Nabierając podstawowej wiedzy, jak powinien wyglądać proces projektowania i na co warto zwrócić uwagę, można też ustrzec się nierzetelnych i nieprofesjonalnych projektantów.
Pozdrawiam,
Tadek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mam z Ikei i jestem zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Meble Ikea nie są trwałe - o tym jednak przekonasz się dopiero za jakiś czas. Meble na wymiar można na spokojnie zamawiać również z sieci - poczytaj o konfiguratorach meblowych. Można pełny zestaw mebli zamówić z netu, całość przychodzi przygotowana do złożenia. Wychodzi znacznie taniej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...