Jak w temacie, gdzie mogę kupić jakieś zabawne gadżety na panieński? oprócz allegro. Z góry dziękuje :)
00
Re: Gdzie kupić gadżety na panieński?
iwi_friday
(16 lat temu)
my się wybrałyśmy do sex shopu, okazało się że mają specjalną półkę z gadżetami na panieński, więc było w czym wybierać :)
jeśli interesuje Cię zamawianie z internetu to polecam www.partybox.pl
zamawialiśmy od nich gadżety na zabawę karnawałową, szybka przesyłka i duży wybór
00
niezapominajka8
(16 lat temu)
Wielkie dzięki!!!
00
~Kasial
(16 lat temu)
polesam 2 stronki: www.partybox.pl i www.koszulki.com
na party box kolezance zamówiłyśmy roki z welonem, przypinki wieczór panieński, słomki z fiutkiem i inne bzdety:)
na koszulki.com są fajne prezenty dla panny młodej jako koszulka z napisem "game over" i można wstawić datę i imię panny:)
pozdrawiam!
00
karollla
(16 lat temu)
fajny pomysl :)
00
~Amika
(16 lat temu)
w Galerii Baltyckiej jest taki sklep Flow chyba się nazywa i tam tez dostaniesz rózne rzeczy na panienski
00
Rudlfinka
(16 lat temu)
a dokładnie FLO :) fajne tam mają rzeczy i przede wszystkim nie są wulgarne, a ze smakiem:)
01
Rudlfinka
(16 lat temu)
aaa no i allegro.pl :)
00
sylwiaagnieszka
(16 lat temu)
w którym miejscu jest sklep FLO ?
00
~Waszka
(16 lat temu)
galeria bałtycka poziom -1 mniej wiecej naprzeciwko Spinxa i Galeria przymorze zaraz jak wyjedziesz z parkingu podziemnego
00
1985sloneczko
(16 lat temu)
Najtaniej na allegro, tzn zanim coś kupisz na allegro to popatrz, bo tą samą rzecz kilku sprzedawców ma i w różnych cenach!! :D
A jeśli chcesz jakieś przebranie (przyznaję się nie czytałam posta z tematu wyciągnęłam wnioski:P) czy jakiś "fajny" strój dla Panny Młodej na TĄ noc, to sprawdź i w dziale "erotyka" jak i w "odzież, obuwie i coś tam" bo i w jednym i w drugim takie rzeczy są - wiem bo wczoraj pół dnia przeglądałam :P
00
niezapominajka8
(16 lat temu)
Serdecznie Wam dziekuję!
10
~dfsdg
(16 lat temu)
ja polecam godan jesli chodzi o uszy i rogi dibelskie na chelmie
00
~Amika
(16 lat temu)
gdzie dokladnie na chełmie?
00
~silen
(16 lat temu)
Godan lubuska to jest ulica którą widać z armi krajowej kupowałam tam boa, chociaż taniej na allegro ale jak zależy CCi na czasie
00
~Marta
(15 lat temu)
Fajne prezenty na wieczor panienski i nie tylko mozna kupic na http://www.playmate.pl/ maja bardzo fajne i ekskluzywne prezenty wylacznie dla kobiet.
00
francess
(15 lat temu)
Sklep ze śmiesznymi rzeczami we wrzeszczu, przeniesiony za pętlę autobusową, na ulicy równoległej do dmowskiego, nazwy nie pamiętam, wejście prze lumpeks, przynajmniej tak było w sierpniu:) pozdrawiam!