Gdzie poza salonem Beauty we Wrzeszczu można kupić suknie Papilio w 3City? Za podpowiedzi wielkie dzięki.
00
Re: Gdzie kupić suknie Papilio?
*Dora*
(16 lat temu)
Miałam ten sam problem. Podobały mi się tylko suknie Papilio, ale na szczęście jedną z wybranek znalazłam w salonie Beauty. Nie ma tam wszystkich modeli, ale z tego co wiem to można zamówić.
Życzę powodzenia!
00
enjoy
(16 lat temu)
Tylko tak bez mierzenia troche boję się zamawiać.
00
~dorotkad1
(15 lat temu)
mam na sprzedaż Papilio 702. Cena 950zł. Rozmiar 38(ale będzie też dobra na 40 lub większe 36)- z tyłu wiązanie więc łatwo dopasować:)zdjęcia na email dorotkad1@o2.pl
00
~jola
(15 lat temu)
witam.
mam do sprzedania sukienkę z kolekcji PAPILIO 702.Mam 175 cm wzrostu i do tego miałam jeszcze obcas, więc jest na wysoką osobę - chociaż na dole zawsze można obciąć trochę satyny (bo koronka leżąca na wierzchu satyny jest krótsza). Kolor sukni ecru. Mam oryginalne koronkowe bolerko i jeszcze satynowe z długim rękawem które dodatkowo kupiłam w razie niepogody. Ddatkowo jeszcze posiadam welon i buty o koronce bardzo zblizonej do koronki sukienki.
Moją sukienkę zasuwa się zamkiem na lewym boku (brak sznurowania jak w gorsetach).Gwrantuję że trzyma się dobrze.W razie zainteresowania proszę o konakt meilowy :jolakedra@interia.pl Pozdrawiam
00
~Ekaterina
(16 lat temu)
Ja mam do sprzedania suknię Papilio z kolekcji 2008, model Fuksja, w Beuty kosztowała mnie 3460 zl. Jeżeli jestes zainteresowana moge przesłać zdjęcia na maila.
00
enjoy
(16 lat temu)
A jaki masz rozmiar?
00
Ekaterina
(16 lat temu)
Rozmair mam 38
00
~marcia
(15 lat temu)
hej,
ja tez spotkalam Papilio w salonie w Wawie choc nie wiem czy to pomoze...bo troche daleko, ale zawsze mozna zadzwonic i zapytac sie czy maja konkretny model, a przy okazji potem odwiedzic inne salony :)
Niestety Gdańsk już nie ma tych sukienek. Czy ktoś wie, gdzie można je kupić w województiwe pomorskim?
00
~Suknia papilio
(14 lat temu)
Witam, mam do sprzedania suknie papilio, rozmiar 36/38, kolor ecru ze zlota nitka. Kolekcja 2009. Cena do indywidualnego ustalenia. eccentric_one@wp.pl
00
konto usunięte
(14 lat temu)
ja mam ale do wypożyczenia sukinie Papilio jeżeli jesteś zaintersowana rownież taka forma albo chciałabyś po prostu przymierzyć model to napisz do mnie maila, przeslę zdjęcia i adres :)
pozdr