Gdzie kupic?

hej dziewczyny, wiecie moze gdzie mozna kupic tak zwany pan do ponczoch? wygladaja bardzo ladnie i sexownie i tak sie zastanwiam gdzie bez skrepowania i latwym wyborze gdzies w gdyni mozna by takie cos kupic? i po ile takie cos jets?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie kupic?

w sklepach z bielizna. to normalny "ciuch" i nie trzeba po to do sexshopu wedrowac jesli to masz na mysli piszac o skrepowaniu.

możesz śmiało wpaść na halę w Gdyni :) i w butikach z bielizną na pewno znajdziesz :)

niewielki wybór ale za to bardzo ładnych pasów jest w New Yorkerze jak równiez w H&M
poza tym gdyńska hala i wszelkiej maści sklepy z bielizną.

Tak jak pisały dziewczyny w każdym sklepie z bielizną albo w internecie :)
Ceny wahają się od 25zł wzwyż :)

okej dzieki :)
a i nie chodzilo mi o sexshop a o normalne sklepy :)

no to dzisiaj kupilam :) w h&m za 29,90 . tyllko mam pytanie czy te sznureczki maja byc do czegos przyczepione czy tak wisiec?? ( posiadam jeszcze kabaretki, czy moze do nich to zaczepic?) i czy jeszcze pod to ubiera sie jakies majtki? bo z tylu to brzydko mowiac tylko tylek widac

Ale sie uśmiałam! Jest to pas do pończoch jak nazwa wskazuje, więc przyczepia się pończochy, a zakłada się oprócz tego np. stringi...no chyba,że lubisz bez gaci chodzić.

hm... a ja całe dwa dni zastanawiałem się co to jest "pan do pończoch".

Inne tematy z forum

Prezent dla teściowej (121 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Hiszpańska mucha (35 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...