Gdzie kupić używany miejski rower???

Hej, czy wiecie moze gdzie w 3miescie mozna kupic dobry, uzywany rower miejski np. holender. Moze sa jakies gieldy, targi ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie kupić używany miejski rower???

Zajrzyj sobie na ulicę Wojska Polskiego w Gdansku. Obok Zatoki (chyba jeszcze ona istnieje) jest sklep z uzywanymi holendrami i niemcami :)

Byłem dzisiaj - stoi kilka nowych i pewnie tak około 20 używanych. Ceny jakie widziałem za te używane to 470-590 pln - w porównaniu z Allegro wypada kiepsko...

Stronka tego sklepu:

www.rowery-uzywane.pl

ja mam do sprzedania. NSU z 5-cio biegowym torpedem.

... to ja ponowie pytanie gdyz sie towarzystwo rozbrykało... czy organizowane są na terenie trójmiasta giełdy rowerowe gdzie można by przytulic "holendra" w rozsądnej cenie?Jeżeli tak to gdzie i w jakich dniach...??Będę naprawdę wdzięczny za informacje...

Ps co do sklepu na Wojska Polskiego... cóż ceny w porównaniu z zeszłorocznymi moim zdaniem zbyt wygórowane, obsługa traktuje potencjalnych klientów z rzadko spotykaną ignorancją, wręcz arogancją. Dlatego nieporównywalnie przyjemniej myślę pojechać sobie w jakąs słoneczną sobotę na wspomnianą giełdę, poszukać, wybrac, sprawdzić na miejscu... mam nadzieje, ze gdzies sie takowe gieldy odbywają...

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...