Gdzie kupię porządne garnki na indukcję?

Jestem w trójmieście nowa , dopiero co sie przeprowadziłam i jeszcze nie mam rozeznania co i gdzie
Poradźcie gdzie kupię jakieś porządne garnki , patelnie itp
Tylko nie marketowe czy z targowiska
Ew jakiś sklep w internecie, moze będzie prościej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie kupię porządne garnki na indukcję?

ikea tez ma na idukcje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak w Ikei można. Ja też tam kupiłam i żałuję.
Kupiłam komplet 365+ (2 garnki, patelnie, mały rondelek).
Niestety z rondelka (najczęściej używany min. do mleka dla dziecka 2x dziennie) po 4 m-cach z dna odprysł kawałek czegoś tam (nawet nie wiem co ) i nie dość że rondelek do wyrzucenia to jeszcze kuchenkę od tego g... uszkodziłam. także w sumie też poszukuję czegoś sprawdzonego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mam garnki BergHOFF od 5(?) lat, z takim miedzianym kołem na spodzie i grubym dnem, dają radę, wcześniej na gazie a teraz na indukcji. Kupiowane w intenecie na "alledrogo" komplet za < 300pln w tamtym czasie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam ten sklep (Osowa)
http://www.inplusmarket.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://www.inplusmarket.pl/pl/p/garnki-BERGNER-BG-1688-12-el.-INDUKCJA-szklane-pokrywy/668

albo droższe

http://www.inplusmarket.pl/pl/p/garnki-BergHOFF-COSMO-12-el-Wysylka-gratis/240
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy któraś z Was ma może coś Philipiaka? Byłam ostatnio na pokazie i bardzo mi się podobały, ale biję się z myślami czy takie drogie to warto kupować. Z drugiej strony chciałabym coś porządnego, na lata.

Kupując garnki należy pamiętać, że solidne naczynia to wieloletnia inwestycja nie tylko w zdrowie ale i w czas spędzany w kuchni, który można skrócić do minimum, o ile dysponujemy odpowiednim sprzętem. Zachęcam do zapoznania się z ofertą marki Philipiak oraz do zadawania pytań.

Napisała Pani, że wieloletnia. To znaczy na ile lat mogą posłużyć? Dajecie jakąś gwarancję?

Naturalnie, na produkty Philipiak jest aż 20 lat gwarancji.
Pozdrawiam

Z patelni mogę Ci polecić infi-woka, którego dostaliśmy do indukcji w prezencie od teściów ;) Nic nie przywiera, wyczyścić łatwo, nic się nie przyjara. Generalnie wiesz, odpuść sobie jakąś tanią stal i aluminium na wagę kupowane ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam sklep na marywilskiej cała rodzina i wszyscy moi znajomi od lat robią tam zakupy podaje nr tel do p.Jarka 694-113-187
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...