Gdzie lepiej kupić???

Witam,chciałbym sie poradzić gdzie w/g Was lepiej kupić mieszkanie:na Przymorzu czy na Brzeźnie.Chodzi mi o mieszkanie 2 pokojowe najlepiej w niskim bloku ale nie znam tych dzielnic,nie wiem jak jest tam z bezpieczeństwem,sklepami ,transportem do miasta itp,mówiąc po prostu gdzie się lepiej żyje???Z góry dziękuję za pomoc...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie lepiej kupić???

zdecydowanie przymorze. Z Brzezna strasznie wszedzie, no tylko nad morze blizej. Zapewne cena mieszkania jest atrakcyjniejsza w Brzeznie, ale jako inwestycja i miejsce do życia to zdecydowanie Przymorze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie lepiej kupić???

Przymorze, najlepiej tzw małe przymorze z niską zabudową, blisko tramwaje, kolejka, autobusy. Nie kupuj tylko w falowcu lub blisko niego bo tam patologia( nie wszyscy oczywiście, ale trochę się tego kręci)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Gdzie kupić mieszkanie?? (36 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...