Gdzie mogę znaleźć ...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
... ładną suknię ślubną....
Lepiej kupić, czy wypożyczyć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie mogę znaleźć ...

Wiele razy był poruszany temat kupna i wypozyczenia.Ja osobiscie swoja sukienkę kupowałam za nowa płaciłam 2,200 ,wypozyczenie kosztuje 800 zł+ kaucja pewnie drugie 800,w razie poplamienia oczywiscie trwałego lub podarcia (niechcacy) kaucja przepada. Takze ja polecam kupno poniewaz ,masz ten komfort i nie myslisz przez cała noc o sukience.Ale... Trzeba liczyć sie z konsekfecją ze potem bardzo ciężko sprzedac nową sukienkę... Ja jeszcze nie sprzedałam...i mam propozycję,moze cie zainteresuje.Mam sukienke tylko raz ubraną o kolorze bialutkim w zeszłym roku kupioną, dwuczęściowa ,delikatnie zdobiona.Mogę sprzedać Ci ją za 650zł... stan bdb. Mogę wysłać fotki.

pozdrawiam

Ja również mam do sprzedania tanią suknię ślubną,białą była tylko raz ubrana na parę godzin.Niestety nie mam jej zdjęć ale zapraszam do przymiarki.Sprzedam ją za 400zł

Mam do sprzedania ładną suknię ślubną w kolorze ecru ze złotym , w rozmiarze 36/38, dwuczęściową, gorset sznurowany z tyłu z żakardu jedwabnego, spódnica na halce bez koła z atlasu, suknia bardzo ładnie się układa, dodatkowo dodam gratis musznik dla Pana Młodego wykanany z tego samego materiału, co gorset Panny Młodej

Cena 690,00 zł

P.S. Podaj swój adres e-mailowy, a prześlę Ci fotki...

Wysłałam Ci adres na twoją skrzynkę....

Czekam na zdjęcia...

Możesz już oglądać....

Dzięki za zdjęcia suknia jest naprawdę bardzo ładna, o coś takiego właśnie mi chodziło, jest w miarę prosta, skromna, ale przy tym bardzo elegancka i ...
Czy mogłabym ją obejrzeć na żywo...

Chcę Suknię w kolorze ecru...

Jest mi w nim bardziej do twarzy...

Ja mam do sprzedania suknie w kolorze ecri , jest jednocześciowa z trenem firmy SINCERITY

Mogę prosić o zdjęcia na adres kamcia6@o2.pl

Dziekuję za zdjęcia, czekam na inne...