Gdzie na majówkę?

Jak w temacie. Jakie sprawdzone miejsce z noclegiem polecicie niezbyt daleko od Trójmiasta na wypad weekendowy dla grupy kilku osób?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie na majówkę?

Ja się wybieram do Czarnej Góry - http://www.czarnagora.pl/ - fajne miejsce, szczególnie jeśli jest pogoda. W ośrodku oferują dużo atrakcji, wieczorne ogniska z pieczeniem kiełbasek, kino plenerowe, muzyka na świeżym powietrzu, dmuchana ściana wspinaczkowa o wysokości 8 metrów, quady, samochody elektryczne i wiele innych atrakcji.

Świetnie, że podrzuciłeś swoją miejscówkę, ale prosiłam o namiary na miejsca położone niedaleko Trójmiasta, a nie na drugim krańcu Polski.

1 maja organizujemy zwiedzanie Gdańska kajakiem. Zupełnie inne doświadczenie od tradycyjnego oglądania miasta :)

Fajna zabawa i fajni ludzie!

Zapraszamy!

Info: www.apetytnaswiat.pl/gdansk-kajakiem/

Inne tematy z forum

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...