Gdzie na wakacje za granice? (12) Chcemy gdzies jechac, ale nie mamy zielonego pojecia gdzie. Planujemy... biedronka24 Czy laptop można wnieść jako podręczny do samolotu? (5) Chodzi mi o linie Wizz Air. Bo z ich instrukcji wynika że chyba nie ale... fwefwef Pociągiem w góry , przykładowe połączenia (1) Cześć, czy macie polecić sensowne połączenia pociągiem na wyjazd w góry z... Malaga10
Wakacje z dziećmi (100) nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w... asienkaj Jaki hotel w Sopocie polecicie (10) Witam Nie jestem z Trójmiasta , ale zakładam temat na tym forum ponieważ... Fajny hotel nad polskim morzem - gdzie? (12) Polecicie coś? mamaalanka Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (166) Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam... asmarforol wakacje z dziećmi (32) ciekawe miejsca w Polsce na wakacje z dziećmi Gizela Gdzie na wakacje? (15) Gdzie na wakacje z dzieckiem 3 letnim? Ktoś coś poleca? Aneta_ Rodzinny wyjazd na Mazury (1) Dajcie znać, gdzie polecacie wybrać się na Mazury, czy tutaj raczej od... Kokoszka zakopane noclegi - gdzie? (15) hej czy ktoś mógły mi polecić nie drogie noclegi w zakopanem ? gaua Magnolie (2) Gdzie w Gdańsku kwitną magnolie? poszukiwacz Jak wiele pańśtw odwiedziliście (3) Jak w temacie. Jak wiele pańśtw odwiedziliście do tej pory ? Które poza tym... Mertono hotel dla rodzin z dziećmi turcja grecja (72) polećcie proszę dobry sprawdozny hotel Wiktoria29 Góry Świętokrzyskie całe 3 dni! Co zwiedzić? (2) witam, chciałabym wsiąść w środę wieczorem w pociąg i pojechać w góy... podróżniczka Nieopłacenie mandatu (1) Dzień dobry. Dostałam mandat w ZKM Gdynia. Nie chce się wgłębiać w szczegóły,... Wkurzona Szukam sprawdzonego noclegu w okolicach Muszyny/Krynicy/Piwnicznej (13) Witam, Jak w tytule. Szukam kwatery lub domku w tych okolicach. Najlepiej... lysy_znad_wisly Pilne, nocleg Poznań. (10) Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was... kalka Gdzie z dzieckiem na wczasy (3) Witam. Gdzie polecacie wybrać się z rocznym dzieckiem na wczasy. Myślę że tak... Tośka Jak dojechać z Larnaki do miasta (2) Witam wszystkich. Wybierając się na wakacje na Cypr z rodziną postanowiłem... TilGenism