Gdzie na spacer

Witajcie wiem że jest wiele zakazów ale na spacer można wyjść dzieckiem. Ja chce trochę pospacerować brzegiem morza nie koniecznie mocno uczęszczane. Gdzie polecacie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wg najnowszych rekomendacji ministerstwa chorób i zarazków należy siedzieć w domu, wychodzić tylko do śmietnika i ewentualnie biedronki. Zakazane są spacery i uprawianie sportu. Wyjście na balkon jest dozwolone pod warunkiem, że na sąsiednim balkonie nie przebywa sąsiad. Patrzenie przez okno dozwolone w godzinach 8-16, potem należy bezwzględnie je zasłonić. "Wasze zdrowie jest dla nas najważniejsze."
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

do Lasu . najbezpieczniej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W lesie mogą przebywać tylko myśliwi i zwierzyna. Nie zaliczam się do myśliwych i nie chciałbym, żeby myśliwi zaliczyli mnie do zwierzyny, więc może bezpieczniej jednak zostać w domu?

Kochani
Zakaz wstępu dotyczy lasów państwowych a oprócz nich są jeszcze lasy miejskie...

... i prywatne.
Niektórzy mają fajnie :D

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...

przeprowadzka !!?? (38 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...