Re: Gdzie w Gdansku mozna zrobic paznokcie??
funny - Robert ze studia Aspazja na Morenie.
Ja go polecam w 100% robi i hybrydy i żele i akryl i tradycyjny manicure.
Jesli chodzi o akryle, to robi piekne i delikatne (tj delikatnie wygladajace i bardzo naturalnie - jak siostra zrobila sobie pierwszy raz u niego to stwierdzilam, ze tak pieknych sztuznych pazurkow nie widzialam :).
ja u niego robilam wymyslnego frencha na slub (normalny lakier na moim paznokciu) i teraz chodze na hybrydy do niego regularnie. (3 tygodnie nic sie z nia nie dzieje poza tym, ze pazurki mi odrastają).
Mozesz isc do niego i doradzic sie czy masz zapuszczac czy zrobic akryl/żel.
Ja na slub umowilam sie na malowanie na moim paznokciu chyba, ze jakis sie polamie :) to wtedy rorobimy pojedynczy
dla mnie Robert to mistrz zrobil mi niestandardowe pazurki na lsub (mam mega biala koncowke swoja a nie chcialam standardowego frencha) i porobil mi wzorki na pazurkach takie jak mialam na sukience koronkowe aplikacje a calosc wykonczyl krysztalkami swarovskiego, ktore takze mialam na kiecce :)
zdjecie niestety mam kiepskiej jakosci i malo co widac, ale polecic z czystym sumieniem go moge :)
jesli chodzi o cene, to za hybrydy teraz place 60zl za rece, za normalne malowanie 40 zl, za slubne z osdobami placilam chyba kolo 50-60, akryl zel chyba kolo 100 zl.
ceny wg mnie nie sa moze tak niskie jak na gruponach, ale przykladowo kumpela z grupony zrobila hybrydy a po 3 dniach jej zaczela odpryskiwac :)
0
0