Gdzie w Gdansku najlepiej rodzic?

Kopernika czy Zaspa, jakie macie opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Koperniku mają dobry sprzęt medyczny i lekarzy. Ostatnio moja bratowa tam rodziła i mówiła, że personel bardzo miły i pomocny, dużo badań młodemu zrobili, dla pewności potrzymali parę dni dłużej. Minusem jest to, że na odwiedziny musisz iść do pokoju odwiedzin i dziecko zostawiasz za szybką. Więc nawet tatuś nie weźmie go na ręce. Jak będzie płakało non stop albo jak będziesz miała cesarkę i nie będziesz mogła się ruszać, to odwiedziny odpadają... Ale z drugiej strony dziecko z daleka od zarazków z zewnątrz.
O Zaspie też słyszałam pozytywne opinie, ale często nie mają miejsc. Się nastawisz, a potem pojedziesz i odeślą Cię do innego szpitala...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzieki za opinie :)

Dwa razy rodziłam na zaspie i kolejny raz też bym tam jechała. Bardzo dobry, pomocny, uczynny personel, wspaniała opieka, kompetentni lekarze :)

Ja też jechałam na Zaspe i bardzo polecam, całą ciąże szukałam informacji i Zaspa zdecydowanie dla mnie wygrywała. Przy wyborze pomyśl co jest dla Ciebie ważne. Mi zależało na fachowej opiece, poczucia bezpieczeństwa że w razie zagrożenia nikt nie będzie zwlekał z decyzją o cesarskim cięciu. Podobało mi się to że jest pokój odwiedzin i odwiedzający nie plączą się po pokoju gdy ja uczę się karmić malucha. Personel pyta o zgodę na wszystko na szczepienia, kąpiel nic nie robią bez Twojej wiedzy. Są też gorsze strony słabe jedzenie i łazienki na korytarzu, ale dla mnie było to do zaakceptowania. Dodam, że trafiła mi się świetna położna która o wszystko wypytywała o pozycje do porodu, o nacięcie o to czy chce środki łagodzące ból i poród bardzo dobrze wypominam. Pierwszej nocy położne przychodziły pytały czy wszystko w porządku, donosiły środki przeciwbólowe.

Inne tematy z forum

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......