Ogólnie mało jest radiologów którzy wykonują usg stawów. Bo oprócz wiedzy musi być jeszcze w przychodni usg wyposażony w specjalną głowicę, która jest dość droga i nie każda przychodnia ją ma. A dr Szostak jest dobrym radiologiem, sama do niej chodzę więc polecam
Dobra jest dr Joanna Niemunis-Sawicka, przyjmuje w Rehasport Clinic w Ergo Arenie, robi diagnostykę dla większości sportowców w Trójmieście. Ceny nie znam, bo robiłem u niej rezonans magnetyczny.
ja mam problemy zkolanami od lat, i chodzilam do kilku lekarzy, mialam usg ale i tak kazdy twierdzil ze rezonans albo artroskopia ( spojrzenie od wewnatrz) samo usg nie za bardzo podobno da obraz. ja mam za soba 6 operqacji i kilka przed wiec w temacie jestem 'zaprawiona'
poza tym tani dla mnie znaczy zle ;/ raz bylam w luxmedzie w gdansku u lekarza wlasnie na usg... no i on stwierdzil ze wszystko ok z moim kolanem... sorry mam wyciete kilka kosci chrzastek itp zerwany przeszczep kuleje a on do mnie mowi ze wszystko w porzadku! na lekarza napisalam skarge ale ciagle czekam na jakas odpowiedz...
ja byłam na usg w sonoexpert w Pruszczu opis bardzo bardzo dokładny lekarz przemiły i od razu miałam konsultacje u reumatologa która podała mi blokadę, ogólnie rewelacja a sonoexpert polecili mi koledzy z komendy w Gdańsku którzy tez tam jeżdżą.
W Sopocie 150 zł za jedno kolano - Pani dr n.med, więc się ceni, ale podobno jest specjalistką w tej dziedzinie i warto się udać - zwłaszcza jeśli komuś zalecili operację. Niestety nie pamiętam nazwiska, ale myślę, że niewiele jest takich miejsc w Sopocie, więc można poszukać.
Niestety ta Pani to rutyna..mój syn miał uraz uda po upadku na rowerze.opisała tylko obrzęk..znajomy zabrał zdjęcia z usg do wa-wy do ortopedy/radiologa - okazało się że mięsień w znacznym stopniu naderwany. Ona słowa o tym nie napisała..nie polecam i nazwiska wole nie podawać - przychodnia na ul.Chrobrego