Gdzie w Gdańsku usg kolan?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
możecie doradzić, gdzie w Gdańsku w miarę tanio i dobrze można zrobić usg kolan.

z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie w Gdańsku usg kolan?

W enel-medzie na grunwaldzkiej koło galerii bałtyckiej. Stawy robi dr Szostak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

dzięki, ale cena powalająca 200 zł!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Gdańsku 100,00. Chyba spojrzałaś na Warszawę :)

faktycznie, masz rację :) nie zauważyłam, że trzeba wybrać miasto.

Dwa kolana to i tak 200 zł, ale pewnie taniej nie będzie :(

Ogólnie mało jest radiologów którzy wykonują usg stawów. Bo oprócz wiedzy musi być jeszcze w przychodni usg wyposażony w specjalną głowicę, która jest dość droga i nie każda przychodnia ją ma. A dr Szostak jest dobrym radiologiem, sama do niej chodzę więc polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok, dzięki :)

Dobra jest dr Joanna Niemunis-Sawicka, przyjmuje w Rehasport Clinic w Ergo Arenie, robi diagnostykę dla większości sportowców w Trójmieście. Ceny nie znam, bo robiłem u niej rezonans magnetyczny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja mam problemy zkolanami od lat, i chodzilam do kilku lekarzy, mialam usg ale i tak kazdy twierdzil ze rezonans albo artroskopia ( spojrzenie od wewnatrz) samo usg nie za bardzo podobno da obraz. ja mam za soba 6 operqacji i kilka przed wiec w temacie jestem 'zaprawiona'

poza tym tani dla mnie znaczy zle ;/ raz bylam w luxmedzie w gdansku u lekarza wlasnie na usg... no i on stwierdzil ze wszystko ok z moim kolanem... sorry mam wyciete kilka kosci chrzastek itp zerwany przeszczep kuleje a on do mnie mowi ze wszystko w porzadku! na lekarza napisalam skarge ale ciagle czekam na jakas odpowiedz...

ja byłam na usg w sonoexpert w Pruszczu opis bardzo bardzo dokładny lekarz przemiły i od razu miałam konsultacje u reumatologa która podała mi blokadę, ogólnie rewelacja a sonoexpert polecili mi koledzy z komendy w Gdańsku którzy tez tam jeżdżą.

chcesz tanio zrobić usg?

przeczytaj:
http://etermed.pl/czy-badanie-usg-za-40-60-zl-jest-cos-warte/

W Sopocie 150 zł za jedno kolano - Pani dr n.med, więc się ceni, ale podobno jest specjalistką w tej dziedzinie i warto się udać - zwłaszcza jeśli komuś zalecili operację. Niestety nie pamiętam nazwiska, ale myślę, że niewiele jest takich miejsc w Sopocie, więc można poszukać.

Niestety ta Pani to rutyna..mój syn miał uraz uda po upadku na rowerze.opisała tylko obrzęk..znajomy zabrał zdjęcia z usg do wa-wy do ortopedy/radiologa - okazało się że mięsień w znacznym stopniu naderwany. Ona słowa o tym nie napisała..nie polecam i nazwiska wole nie podawać - przychodnia na ul.Chrobrego

Inne tematy z forum

Jaką macie opinię na temat feromonów? (6 odpowiedzi)

Postanowiłem założyć temat ponieważ jestem ciekaw Waszej opinii na temat feromonów. Czy takie...

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (7 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (16 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...