Gdzie w Gdańsku wypożyczę lampę Bioptron Zepter

Witam,

gdzie w Trójmieście mogę odpłatnie wypożyczyć lampę Zepter?
Bardzo ciężko ją znaleźć.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla zainteresowanych - wypożyczalnia Lemar na Kartuskiej.
91 zł za dwa tygodnie.

a nie lepiej kupić ? na raty np

Jak ktoś do jednorazowego użycia potrzebuje to może i wypożyczenie lepsze, ale wg zawsze najwygodniej mieć swoją , w końcu nigdy nic nie wiadomo, kiedy może nam się przydać.

@anonim a wiadomo jak z tymi ratami ? na ile rozkładają je ?
@Monika w sumie trochę czytałam na temat tej lampy no i jestem pod wrażeniem, jedno urządzenie, a tyle zastosowań super !

@Rozalka wystarczy poszukać na stronie :3
@Rozalka właśnie dlatego uważam, że lepiej kupić, jednorazowo to spory wydatek, ale potem lampy można praktycznie cały czas używać

@Rozalka na spokojnie myśle że każdy dopasuje do siebie. Ilosc rat i ich wysokosc zależy też od Twojej zdolności:)
@Anka Najfajniejsze jest to ze ta lampa ma bardzo szeroki zakres zasosowan. Kazdy znajdzie cos dla siebie.

@jowish no tak nie do końca z tymi ratami. Jej wielkość zależy tez od tego jaki sobie procent bank narzuci. Wiecie jaki jest w przypadku zakupu lampy na raty?
@jowish ale są dwa rodzaje lampy... więc o której mówisz?

@yarus częściowo tak ale Ty wybierasz na ile chcesz rat 5 czy 25.

mop na 25 rat nawet? wtedy to się nie odczuje zakupu za bardzo :)
mop a jak z tą drugą lampą?

Ale tym sposobem modelujesz tylko wysokość raty miesięcznej,a oprocentowanie pozostaje niezmienne. Tak czy siak lepiej na raty niz na raz kilka tysięcy wydać.

@Anka pewnie tak samo jak chodzi o zasady rat jest do każdego urządzenia sprzedawanego przez Zepter w ich sklepie internetowym. Nie będzie tutaj raczej żadnych różnic.

@Anka myśle że każdy ich produkt można kupić na raty :)
@Yarus zgadzam sie, dla mnie to była jedyna furtka żeby pozwolić sobie na taki sprzęt.

Mamy kredyty 0% wtedy nie tracisz nic. Wartość lampy dzieli ss na 10, 20 lub 30 miesięcy bez odsetek. Jak sobie życzysz.

Inne tematy z forum

W co warto inwestować, jeśli priorytetem są bezpieczne inwestycje? (3 odpowiedzi)

W co warto inwestować, jeśli priorytetem są bezpieczne inwestycje?

czy warto brać szybkie pożyczki? (163 odpowiedzi)

Chciałabym zapytać co sądzicie o szybkich pożyczkach... Potrzebowałabym trochę pieniędzy, ale...

jakie konto bankowe wybrać? (147 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...