Gdzie w Gdyni dostane rękawice bokserskie?

Jak w temacie. Szukam sklepu gdzie można dostać rękawice bokserskie (możliwie tanie, sprzęt z wyższej półki mnie nie interesuje) i bandaże. Czy wiecie może, gdzie w Gdyni lub okolicach można takie rzeczy dostać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Gdzie w Gdyni dostane rękawice bokserskie?

zobacz w Inter Sporcie w centrum Wzgórze...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnio miałem ten sam problem w Gdańsku. Odwiedziłem kilka sklepów sportowych i wszędzie były rękawice dużo powyżej 100 zł.
W sieci nie ma problemu jest spora oferta rękawic za ok 60 zł. Najwyraźniej w gdańskich sklepach jest oferta tylko dla bogatych.
Z jednym wyjątkiem którym jest Decathlon na Przymorzu gdzie są rękawice za 59 zł ale po przymierzeniu stwierdziłem, że dla mnie są niewygodne i ostatecznie zdecydowałem się na zakup w sieci.

OK, dzięki za odpowiedzi... rękawice chyba jednak zamówię przez internet. A czy bandaże bokserskie w zwykłych sportowych dostanę?

poszukaj w tym sklepie http://www.brabo.pl sklep jest internetowy ale z Gdyni

tasmy (bandaże) dostaniesz bez problemu w sportowych (w każdym centrum handlowym jakiś jest)

Inne tematy z forum

Cbd i trening siłowy (46 odpowiedzi)

Czytając artykuły w internecie natrafiłam na temat cbd. Podobno znajdują zastosowanie w treningu....

Narty biegowe czy turystyczne? (4 odpowiedzi)

Witam, chcę zacząc zabawę i trochę pobiegać na nartach. zaczęłam czytać artykuły, jest mnóstwo...

Gdzie się zważyć? (8 odpowiedzi)

Witam chciałbym zapytać Państwa gdzie w Gdańsku można zmierzyć swoja wagę ciała? Mile widziane...