Gdzie w Trójmieście ??

Zamówię fototapete na ścianę taką pod szkło na ścianę ??i czy ktoś się ewentualnie orientuje jak to wygląda czy zanosze swoje wybrane zdjecie czy oni mi cos mogą zaoferować ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie w Trójmieście ??

jest zakład fotograficzny w Gdyni, na Władysława IV (tak jakby na przeciwko budynku Asseco - Procom) i tam na pewno robią takie duże wydruki zdjęć i fototapety. Myślę, też , że powinnaś mieć swoje zdjęcie, bo jeśli nie masz, to przypuszczam, ze taniej będzie kupić gotową fototapetę, z wzorem który Ci się podoba (zamówić np. przez internet).

w Manhatanie w centum kopiowania można wydrukować różne formaty

kiedyś szukałam na Allegro i był sprzedawca z Gdańska :P chyba z Moreny? poszukam :)

nie wiem czy to ten o którym myślałam, ale z 3miasta ;P

http://www.allegro.pl/item913890738_fototapeta_fototapety_najwyzsza_dostepna_jakosc.html

Możemy zaoferować zdjęcie z naszej kilkumilionowej galerii ale również jest możliwość dostarczenia własnego zdjęcia. Zapraszamy do naszego saloniku w Centrum Handlowym Auchan w Gdańsku. Drukujemy na indywidualne zamówienie = fototapety na dowolny wymiar.

ostatnio byłam w auchan i tam w galerii widziałam, że któryś z butików należy do firmy zajmującej się tym tematem

Inne tematy z forum

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...