Gdzie wesele??

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń

Wesele planujemy dopiero na styczeń 2004, jeśli ktoś zechciałby sie podzelić wrażeniami z różnych miejsc to byłbym wdzięczny. Chodzi mi głównie o miejsce, cenę, klimat, obsługę (planujemy ok.60-65 osób)
Dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie wesele??

goran,
to dopiero w styczniu to juz za pol roku, radze Tobie nie zwlekaj tylko rezerwuj sale bo bedzie za pozno, fajna sala i dobre jedzonko Wanoga - Chwaszczyno (nowo wybudowana), tylko wlasciciele nie zabardzo ...

a ja proponuję restaurację Jedyna w Gdyni, jedzonko wyśmienite i obsługa również. A i ceny są przystępne.

tak, tak do stycznia już nie daleko. my ślub mamy w sierpniu, a przygotowywać się zaczęliśmy równo rok wcześniej-- dopiero teraz wiem jak czas szybko leci. a na wesele polecam zajazd jawor w pruszczu gdańskim. sala była remontowana na początku roku-- także nawet nie wiem jak teraz wyglada "nasza" sala. poza tym dookoła jest dużo zieleni, jest jakaś rzeczka i taras. na sali jest kominek ( u nas raczej nie bedzie wykorzystany, ale u was czemu nie?). cena--120zł od osoby ( w tym wszystkie ciasta i tort ), jedzenia jest dużo i to dobrego. jest możliwość wynajecia pokoi dla gości, a para młoda dostaje pokój gratis. terminy trzeba zaklepywać dość wcześnie, bo mają dużo chętnych ( my salę na sierpień zamawialiśmy w październiku ).

pozdrawiam, kala

Polecam restauracje Malgosia w kIELNIE JEST TO 4 KM ZA CHWASZCZYNEM.
Wybudowana jakis rok temu. Sala jest ok, jedzenie bardzo dobre i wszystko co zostanie dostajesz rano popakowane w kartony. Cena 100 zl od osoby w tym ciasta i totry a jest ich 6 plus tort pietrowy. Jak chcecie na styczen to proponowalbym juz sie przejechac i zarezerwowac.
A co do Wanogi to zapomnij nie zrobia ci wesela na 60 osob.Obsluga a chodzi o wlascicieli pozostawia duzo do zyczenie. Pozdrawiam

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...