Re: Gdzie wybielić zęby ?
Hania - wizaż
(16 lat temu)
mój narzeczony tez robił piaskowanie i co się z tym wiąże ściąganie kamienia itp... zapłacił jakieś 250 zł plus pasta odwrażliwiająca z jakimiś specyfikami za ok 60 zł. Ale po powrocie powiedział nigdy więcej! :) Zęby go czasami bolą, są wrażliwsze... Ciągle używa past tych odwrażliwiających... I dalej już po czasie uważa, ze zabieg był tak nieprzyjemny, nie bolesny ale nieprzyjemny.
Każdy ma inne odczucia po prostu.... Nasłuchałam się u znajomych o wybielaniu jedni to robią w gabinetach za 500 zł, inni kupują na allegro.. nie wiem co lepsze... jedni dentyści absolutnie odradzają, ze to koszmar dla zębów i najgorsze co można sobie zrobić. Inni stomatolodzy mówią ze wszystko jest dla ludzi tylko trzeba liczyć się z ryzykiem i być o nim poinformowanym....
moja kolezanka jakis czas temu okolo roku kupila sobie na allegro wybielacz ten opalencense czy jakos tak.
I znalazła sprzedawcę który miał hurtownie z takimi akcesoriami i wystawial je tez na allego. Jak dostala paczke to dopiero zobaczyla jaki jest adres i nazwa firmy, ze to nie jakis tam sprzedawca tylko technik dentystyczny. Dostala tez jakies broszury i probki innych preparatów...
Ona zufala allegro i chyba dobrze trafila :)))
nie kazdego stac na zabiegi za 600 zł ...
ale trzeba liczyc sie z ryzykiem :/ niestety
0
0