Gdzie zamówić po 23 jedzenie na dowóz w Gdańsku

Temat dostępny też na forum: Kulinaria
Witam, pracuje różnie i czasami jestem głodny po 23 jak wracam z pracy.

Pomijam pizzerie nocną w oliwie i we wrzeszczu.

Moze jakieś obiady domowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie zamówić po 23 jedzenie na dowóz?

To chyba tylko u mnie w domu :)D
Ja gotuję dopiero po 22giej, ale mieszkam w Gdyni :)

> Ja gotuję dopiero po 22giej

Masz kuchenkę elektryczną i o 22 zmienia Ci się taryfa? ;>

> mieszkam w Gdyni

No.. prawie :D

@autor wątku:

Zainwestuj w termos i obdzwoń "standardowe" obiady domowe. Może z kimś się dogadasz, że będzie Ci zostawiał.
Choć zapewne prościej byłoby poznać miłą Panią, która czekałaby z obiadem na Ciebie a i śniadanko do pracy przygotowałaby ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy link z urządzenia mobilnego z m.trojmiasto.pl będzie normalnie działał na kompach? Nie wiem, więc nie wklejam(piszę z telefonu)

W każdym razie - wpisz w google food outlet gdynia ;) przeczytaj artykuł na 3mieście z końca stycznia, znajdź ich na FB i poczytaj opinie ;) Może jest to jakieś wyjście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ha ha sadyl, mam kuchenkę gazową :D
Do Gdyni brakuje mi tych 2 km :P

I popieram opinię że lepiej było by mieć kogoś kto by gotował w domu, ale to strasznie drogo wychodzi jak dla jednej osoby :P

Na razie jestem "uwiązana" w domu a mam sąsiada wędkarza. Czasami przynosi to co upolował, ja robię jedzonko i dzielimy się pół na pół.

Mam też firmę na przeciwko i właśnie zastanawiałam się nad zaproponowaniem im obiadów czy kanapek. I tak gotuję i tak i tę parę porcji więcej nie robi mi różnicy.
Tylko jak zawsze jest jeden problem : podatki. A ja firmy dla pięciu obiadów nie będę zakładać.

Kocio myślałem że specjalnie przetrzymujesz domowników,o tej porze wrażenia smakowe mogą zejść na dalszy plan.;-)

Nie, Art, dopiero o tej porze mam chwilę spokoju i mogę gotować.

A jedzenie jest konsumowane dopiero na drugi dzień. Wieczorem jest przygotowywane. Dzisiaj np. będę robić wieprzowinkę w marynacie jabłkowej, czyli najszybciej jutro nadawać się będzie do zesmażenia, jak mięsko skruszeje.

Inne tematy z forum

Tkaniny, materiały gdzie kupię? (27 odpowiedzi)

Gdzie jest duzy wybor materiałow , tkanin do szycia na terenie Rumi, Gdyni??

Radio internetowe (6 odpowiedzi)

Najlepsze radio internetowe to www.powerbalanga.com JAAAAAAAZDA nonstop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Nocleg w Gdańsku (41 odpowiedzi)

Witam :) Szukam noclegu w Gdańsku w dniach 17-19 maj. Czy ktoś może polecić hotel lub pensjonat...