Gdzie znalazlyscie sponsora?

Hey. Czy są tu kobiety, które mają sponsora lub poprostu znalazły partnera, ktory je utrzymuje? Tzw. związkowa, czy też małżeńska prostytucja ;)
Obecnie jestem w beznadziejnej sytuacji finansowej, id jakiegoś czasu zarabiam niewiele a mieszkam na wynajmie, który wiadomo ile kosztuje w Trójmieście. Place 2300zl za kawalerkę :/ Na ta chwilę żyje głównie z oszczędności, których została mi resztka... Stąd pomysł, żeby rozejrzeć się za kimś kto mi realnie pomoże. Są tu babki, które mogą mi doradzić, jak można poznać hojnego faceta? Dodam, że od 2och lat żyje w celibacie, seks jest mi zbędny ale zdaje sobie sprawę, że poza domowym ciastem i dyskusja o sztuce, warto by zaoferowac też seks facetowi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W lustrze... gdyż, ponieważ, lepiej być "sponsorem" niż sponsorowanym ;)
Ps
Uhm... a i Miłość prawdziwą... i Namiętność prawdziwą ... seks gorący... i lojalność. Wolność przede wszystkim :] Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja Pani serdecznie współczuję zaistniałej sytuacji życiowej. Sponsor, to nie jest dobry sposób na życie. Życzę raczej, żeby udało się po prostu odkryć powołanie do małżeństwa. A jeżeli nie czuje Pani powołania do życia w małżeństwie, lub z innych powodów nie udaje się zrealizować powołania, to cóż, trzeba zrezygnować w poziomu życia finansowego jeśli się nie da. Okazuje się, że w związku łatwiej prowadzić finanse, dzielić koszty życia ale też jest to trud bycia razem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Michalina podaj maila
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Gdzie znalazlyscie sponsora?

marekborubar@wp.pl. Napisz porozmawiamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziewczyno na pewno dasz sobie radę bez sponsora! Trzeba mieć szacunek do siebie. Prostytucja to nie jest rozwiązanie :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jak daleko z PKS na PKP w Gdyni? (13 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym zapytać czy dworzec PKS w Gdyni jest blisko dworca PKP? Jaka to mniej-więcej...

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

e-sport (4 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...