Gdzie znaleźć zaufaną firmę wykończeniową ?

Szukam rzetelnej, pewnej i zaufanej firmy wykończeniowej do wykończenia nowego mieszkania w Gdańsku (malowanie, hydraulika, elektryka, kafelki itp).

Pytałem wszystkich swoich znajomych, ale każdy miał problem ze swoimi ekipami- odnośnie terminowości, dokładności itp.

Czy ktoś z Was może kogoś polecić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie znaleźć zaufaną firmę wykończeniową ?

polecam siebie,proszę o tel 501 022 055 możemy porozmawiac

Zapewniam , że są jeszcze firmy rzetelne i uczciwe wobec klienta, które nie stosują jakości i cen kaszubskich, a ich pracownicy od rana nie szukają piwa lub jabola. Niestety klienci kupują cenę , a potem się dziwią ,że narożnik krzywy, gładź z dziurami , rysami i wgłębieniami, a kafle to masakra. Niestety tym dobrym firmom trudniej się przebić w gąszczu bylejakości.
Jakby co to proszę o kontakt. Remontujemy wnętrza od kilku lat i znamy się na tym. Zainteresowanym wyślę fotki z naszych prac i zaproszę na budowę. 660-400-112 leszek

SZYBKI BILL OTO NUMER - 503338246 MOGĘ WYKONAĆ GŁADZIE I MALOWANIE

Polecam elektryka - 510073406 - wykonywał u nas prace i jesteśmy bardzo zadowolenia.

WITAM moge polecic swoje uslugi,na zyczenie moge pokazac wykonywane przezemnie prace i udostepnic mozliwosc porozmawiania z włascicielami gdzie wykonywałem zlecenia w razie zainteresowania prosze o kontakt 508628415

Polecam :
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/remonty-budowlane/mieszkania-deweloperskie-ogl4519047.html
http://www.atlasfachowca.pl/potrzebny_glazurnik.html/u/7348

Witam moje mieszkanie wykanczała 2 osobowa ekipa do której nie miałam zastrzeżen a zrobili remont w terminie i za rozsądną cene moge ich polecić i num tel do nich 515968033

500 695 331 polecam

witam polecam firme

www perfect-house.com.pl

u mnie robili nie sa tani ale zajmuja sie wszystkim no i sprzataja po remoncie ja jestem zadowolona

Witam
Oferuję najwyższą jakość wykonania.
Specjalizuje się w kompleksowym wykonawstwie łazienek/ salonów kąpielowych itp.
Wieloletnie doświadczenie w zakresie glazurnictwa, montaż K-G, hydrauliki, elektryki, znajomość rysunku technicznego w podanym zakresie.
Posiadam wiedzę i uprawnienia do wykonania niezbędnych instalacji/ prac przygotowawczych.
Płatność na podstawie wyceny po wykonaniu pracy.
Możliwość sprawdzenia jakości usług, projektu (współpracuje z projektantem wnętrz).

Tel. 501 033 434.

witam jak czytam tych co sie sami oferuja to widac jacy fachowcy ze roboty nie maja albo naciagacze chyba tacy jak byli u mnie nie warto brac pana mietka bo powie taniej taniej a w praktyce nie przyjdzie zaliczke wezmie i znikne ja mialam takiego ostatni a potem wzielam firme i bez poruwnania niczym sie nie denerwowalam kontakt z jedna osoba predstawicielem czy kierownikiem super co chcialam to zawsze milo a efekt byl znakomity i posprzatali po remancie polecam pan rafał 517 188 247
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

raz kasia, raz beata, w innym wątku jeszcze inaczej -chyba lepiej jest podać numer do siebie i jasno to powiedzieć niż udawać kogoś innego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Perfect House na innych wątkach też występuje raz jako facet , a raz jako zadowolona klientka. Jak nie macie kasztany roboty , to nie krytykujcie innych , którzy chcą pozyskać być może normalnego inwestora. Najgorsi tutaj są tacy co bawią się w remonty we dwóch , jeżdżą osobówką ,mają drabinkę , wiaderko i dwa pędzle , a kupują profile w markecie. No i na pewno mają zarejestrowaną działalność i płacą podatki . Aha no i mają ubezpieczenie OC swojej działalności.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę o kontakt 513-665-388

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/remonty-budowlane/kafelkowanie-dyplomowany-mistrz-glazurnictwa-najwyzsza-jakosc-ogl4504518.html

podaj maila to dam Ci zamiary na bardzo dobra ekipę :)

Zapraszam
http://www.trojmiasto.pl/Fresco-Dekoracje-scienne-o19799.html
Pozdrawiam
Bartek

polecam siebie,tel:784534096.Tanio i solidnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bujaj sie kaszubie !!!!! rolnicy a za remonty sie biora, do czego to doszlo, kiedys kaszuby nie mieli aut to i do trojmiasta sie nie pchali by nam rynek psuc, niestety teraz auto to nie jest jakis tam wielki wydatek, szczegolnie stary transporter na 5 kaszubow...

Polecam p.Andrzej
http://www.andrex-gdansk.com

Polecam pana Sławomira, jest rzetelny, zna się na robocie, wykonuje wszystko starannie i dokładnie. Podaje jego strone, gdzie można zobaczyć zdjęcia i są namiary.

Sorki, nie podałem adresu strony; http://www.remonty-kafelkowanie.pl

Inne tematy z forum

Przeprowadzki kto i za ile Wejherowo (5 odpowiedzi)

Witam, poszukuję ekipy do przeprowadzki Wejherowo - Wejherowo proszę o przedstawienie oferty...

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (81 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

architekt wnętrz - polecane osoby (17 odpowiedzi)

Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby, którą możecie...