Gdzie zorganizowac 40te urodziny

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
W tym roku chcialabym zaprosic znajomych na urodziny ale nie znam lokali trojmiejskich. Chcialabym zeby mozna bylo potanczyc i pogadac zjesc i wypic no i zeby nie zbankrutowac. Polecicie cos dla czterdziestki ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Gdzie zorganizowac 40te urodziny

przeczytaj ten artykul:
http://rozrywka.trojmiasto.pl/Gdzie-swietowac-z-przyjaciolmi-n55757.html
Ja osobiscie nie znam miejsca, gdzie mozna zarowno dobrze zjesc i potanczyc. Wiec nie wiem, czy nie skonczycie w dwoch miejscach;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze ktos poleci cos z wlasnego doswiadczenia

Proponuje zajrzec do Novotelu MARINA mają fajna sale z parkietem (dawny Klub Nocny),mozna negocjowac cene menu(od 80 zl),miec wlasny akohol i wlasna muzyke! Ja tam tez robilem 50-polecam.Mariusz

Polecam Gościniec Myśliwski na Jaśkowej Dolinie.
Chyba to już nasze rodzinne lokum do świętowania chrztów, rocznic czy okrągłych urodzin.
Możesz mieć swoje płyty z muzą - oni mają sprzęt, możesz mieć dja czy zespół. Warunki na to są.
Menu świetne. Zarówno obiady jak i dania ze szwedzkiego stołu.
Robią tyle, na ile cię stać. Wszystko do obgadania.
Alkohol można kupić u nich, można mieć swój.
Nigdy nie spotkałam się z jakąkolwiek odmową. Chcesz krewetki, dostaniesz krewetki, chcesz sałatkę ziemniaczaną, to ci taką zrobią.
Pan Janusz (niestety nazwiska nie pamiętam), który się tym wszystkim zajmuje, zawsze podpowiada i znajduje dobre rozwiązania, żeby każdy był zadowolony.
Jest sala do konsumpcji i miejsce do tańczenia.
Atutem jest położenie - cisza, spokój, las (choć blisko ulicy, ale tego się nie zauważa) Można chyba zorganizować coś w plenerze, ale to są dodatkowe koszty.
Polecam, bo mam sprawdzone wielokrotnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

Byłam na 40tce w Mieście Aniołów. Najpierw był obiad z dwóch dań normalnie na sali a potem przenieśliśmy się do loży która jest za szybą i spokojnie można pogadać a na sali zaczęła się impreza. Było bardzo fanie ale nie wiem jak z kosztem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja robiłam http://knoppik.pl/gdzie-w-krakowie-zorganizowac-dziecku-urodziny/ klimatyczne miejsce.

Otworzono nową świetną restauracje w Gdańsku na szafarni!

Steaki Wagyu (najlepsza wołowina na świecie) w towarzystwie świetnego światowej klasy wina.

Wystrój restauracji bardzo klimatyczny, dębowa podłoga nadaje elegancji miejsu i klimatu.

Obsługa przemiła, bardzo dyskretna.

Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Piwnicę Rajców mogę spokojnie polecić. Przygotowali super imprezkę. Spoko menadżer zna się na rzeczy i przypilnował wszystkiego. Serwowali super jedzonko no i jak zawsze wspaniałe piwko własnej roboty. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Organizowałam mojemu mężowi przyjecie niespodziankę z okazji urodzin w tym miejscu http://www.betlejem.eu Wyszło super. Właścicielka - Pani Kasia bardzo mi pomogła przy organizacji i zadbała o wszystko. Świetna impreza bawiliśmy się do samego rana spokojnie można ich polecić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Słaba reklama Izka, już wszędzie musicie to robić? Tak słabo idzie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja organizowałem imprezę niespodziankę mojej żonie z okazji 40 urodzin w tym miejscu http://piwnicarajcowgdansk.pl/pl/. I wyszło super. Zupełnie niczego się nie spodziewała. Myślała że idziemy na kolacje. A tam na miejscu wszyscy nasi znajomi i rodzinka. Bawiliśmy się przednio. Zaserwowali nam pyszne jedzonko i pyszne piwo i potem coś mocniejszego. Zabaw przednia

polecam malutką restauracje kredens na Hynka w Gdańsku , nie wygląda okazale ale na takie imprezy fajna jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Małe miejsce są najlepsze.

Ja ostatnio bawiłam na sylwestrze w Piwnicy Rajców. Jakoś wcześniej nie miałam okazji tam być ale znajomi nam zaproponowali tam zabawę sylwestrową i tak mi się spodobało że zdecydowałam tam zrobić swoje urodziny. Ładny i przyjemny lokal, świetne jedzenie i miła obsługa. Za miesiąc robię tam urodziny i mam nadzieję że będzie tak dobrze jak na sylwestrze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Lęborku jest super lokal - Betlejem. Bawiłam tam na urodzinach siostry. Impreza pierwszorzędna. Ładnie i elegancko. DO tego super jedzonko i super obsługa. No i z tego co wiem to ceny mają przystępne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świetnymi organizatorami takich imprez jest https://jjurodziny.pl/ . Organizowali 30stkę mojemu partnerowi, bawiliśmy się świetnie. Mają bogatą ofertę i wyprawiają urodziny dla dorosłych w każdym wieku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam Piwnicę Rajców. Organizowałem tam urodziny. Wyszło super. W ogóle to świetna restauracja. Fajny klimat, dobra obsługa. Serwują smaczne potrawy w odpowiedniej ilości. No i mają piwa własnej roboty (polecam).

Ja swoje czterdzieste urodziny organizowałam z koleżanką w Betlejem w Lęborku. Bardzo fajnie przygotowali imprezę. Pani Kasia - właścicielka świetnie wszystko przygotowała. Sala ładna i przestronna, pyszne jedzonko i dobra obsługa. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłam ostatnio na imprezie w Betlejem. I bardzo mi się tam podobało. Impreza dopracowana w każdym szczególe. Elegancko przygotowana sala bankietowa z eleganckimi nakryciami. Smaczne i urozmaicone jedzenie. Obsługa miął i sprawna. Dodatkowo ładnie urzadzony ogród. Po prostu ładne miejsce.

Ja organizowałem swoje urodziny w Restauracji Orzeł. Było spoko. Odpowiednio przygotowali salę. Serwowali dobre jedzonko. Wszystko przygotowane na bieżąco, smaczne i ładnie podane. Obsługa też ok. Restauracja jak najbardziej nadaje się na takie imprezy.

Inne tematy z forum

macierzyństwo zamiast "kariery" (61 odpowiedzi)

Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo ja zawsze myślałam,...

jakie perfumy polecacie? (63 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (41 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...