Gdzie zrobić paznokcie - Pruszcz Gdański

Czy ktoś może polecić - lub odradzić :) - gdzie można zrobić w Pruszczu Gdańskim ładnie i solidnie paznokcie? :) Z góry dziękuję ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie zrobić paznokcie - Pruszcz Gdański

monia, na waląga na deptaku po lewej stronie jest salon fryzjerski i tam Beata robi z*******e paznokcie! przejdz się i pogadaj ;)

naprawdę warto.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Palla, dzięki! :) Skorzystam :)

up :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt więcej nic więcej nie wie? :)

up! :)

Polecam Beate na ul .Ks. Waląga w salonie fryzjerskim anna.

ale piszcie babki ceny. chociaż orietnacyjne

ja jestem już umówiona do Pani Gosi (pisałam o tym w wątku dla przyszłych żon z Pruszcza), która podobno jest świetna w tym, co robi i ma wiele, wiele pozytywnych opinii, niestety cen nie znam, choć fryzjerka zapewniała mnie, że nie są wygórowane :)

Ja znam tylko jedną babkę która robi rewelacyjnie żelowy french i którą mogę polecić z czystym sumieniem, bo sama korzystam z jej usług. Do ślubu chyba tym bardziej warto, bo one są tak zrobione, że nie martwisz się, że się coś z nimi stanie. Ale do niej musisz umówić się wcześniej (507550559).

caesariatus to czekam na wieści :)
a Ty Emila ile płacisz jeśli można wiedzieć? a za dopełnienie ile?

100 zł.

o kurcze dużo trochę ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

caesariatus a moglabys podac namiar na Pania Gosie laguna65@op.pl kiedys do niej chodzilam a pozniej dlugo mnie nie bylo i kontakt sie urwal.. Ona gdzies na Osiedlu wschod pracuje?

tel Gosi 606 607 160
Polecam. Terminy czasem długie. Gosia robi tylko żel, ale jest w tym , wg.mnie, mistrzem.Jak pamiętam - komplet ok.70zł, dopełnienie ok. 50zł. Kolorowy żel chyba 10 zł drożej, ale warto. Ja robię u niej 3 lata

Kiki0 mnie uprzedziła :) Dobrze czytać kolejną pozytywną opinię :) Pani Gosia robi pazurki u siebie w domu, na osiedlu wschód, ulica Okrzei jeśli się nie mylę - koło kliniki stomatologicznej

bo ceny wcale niesą wygórowane i robi, jak sobie zyczysz niewymusza na tobie np długich jak czujesz sie ok w krótkich, robi co ty chcesz miec na paznokciach bez narzutki

Też robię pazurki u Pani Ani tam gdzie Emila,może i drogo ale rewelacja od uzupełnienia do uzupełnienia nic się nie dzieje, ma naprawdę super materiały, nie ma co żałować za dobrą jakość. odkąd u niej robię to nie biegam na żadne poprawki, są dokładnie zrobione i chodzę tylko raz w miesiącu na uzupełnienia.

ale i tak zdzierają myślę że 50zł to wystarczająco sama jestem stylistką to wiem co ile kosztuje

Hello!Ja przed moim ślubem poszłam do wogóle mi nie znanej kobitki na ulicy krótkiej koło przystanku głównego w stronę gdańska.zrobiła mi żelik francuski,zamiast poprostu białej końcówki zrobiła mi białą z delikatnym brokatem.Paznokcie wyglądały pięknie,bardzo naturalnie.Zapłaciłam coś około 60zł ale to było już 2 latka temu więc cena mogła się zmienić,ale naprawdę polecam:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.nyki.zor.pl/

http://pruszczgdanski.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/109667_129.html

Polecam :)
Byłam b. zadowolona.

tu macie telefon do P.Oli
506-347-577
byłam bardzo zadowolona;)
tanio i robi żel,akryl, manicure itd;);)

w tej chwili już mogę polecić Gosię, o której mowa była w wątku - pazurki śliczne i wytrzymałe bardzo, cena naprawdę przystępna

nie polecam salonu na kossaka zaraz za kwiaciarnią

babeczka rozczula się nad paznokciami 1,5 godziny
zapłaciłam 100 zł a po tyg już ich nie miałam bo podeszły całe powietrzem,

jeden jedyny raz chciałam mieć długie paznokcie, teraz dbam o swoje naturalne i mam nadzieję że na ślubie będę miała swoje

a ja polecam age za 70 zl robi w swoim salonie na kossaka

a ja polecam age za 70 zl robi w swoim salonie na kossaka

babeczka rozczula się nad paznokciami 1,5 godziny
zapłaciłam 100 zł a po tyg już ich nie miałam bo podeszły całe powietrzem,

Profesjonalistka nie patrzy na zegarek ,nie traktuje ludzi tasmowo
po za tym po tygodniu paznokcie kwalifikują sie do reklamacji

sun chodziło mi o to, że wiele innych babeczek które pięknie robią paznokcie potrafią je zrobić o wiele szybciej, nie dlatego że są nie dokładne czy też traktują klientów taśmowo, po prostu nie poprawiają bez przerwy swoich błędów jak owa pani u której byłam,

być może powinnam je zareklamować, tylko że widzisz babeczka chyba wiedziała, że taka sytuacja może się jej zdarzyć, bo w trakcie pracy już mamrotała, że jak podejdą powietrzem tzn że to wina mojej płytki,

nie znam się na tym, to nie moja branża, potraktowałam jej słowa za prawdę, ale po rozmowie z koleżanką, która robi paznokietki już wiem że dobrze zrobione paznokcie nie mają prawa tak się zachować,

zresztą nie muszę ci o tym pisać, w końcu jesteś specjalistą w tej dziedzinie i dobrze o tym wiesz, nie tłumaczy się piekarzowi jak piec chleb

mam nr do dziewczyny, które robi piękne paznokcie! wszystko profesjonalnie, higienicznie. przedłuza też rzęsy, włosy i robi makijaże! na prawde polecam
792 812 754 - to nr do niej, ma na imie Agata

być może powinnam je zareklamować, tylko że widzisz babeczka chyba wiedziała, że taka sytuacja może się jej zdarzyć, bo w trakcie pracy już mamrotała, że jak podejdą powietrzem tzn że to wina mojej płytki.

Aneczka no wiec właśnie o to chodzi..że Każda stylistka powinna uwzględnić mozliwosc reklamowania jeżeli "nie daj boże" się coś zdarzy..mimo iż nie powinno..w każdym razie takie "poprawki" powinny być uwzględnione i ewentualnie poprawione gratis..Jeżeli wynikły z winy stylistki..
wszelkie zapowietrzenia kwalifikują się do reklamacji..na pewno nie jest to winą płytki paznokciowej..chyba że zażywasz jakieś stałe leki albo masz skłonnośc do potliwosci dłoni..co zdarza się na prawdę Bardzo rzadko.. ale ja osobiście zawsze uwzględniam reklamację jeżeli chodzi o zapowietrzenia.
Jedyne na co reklamacji nie uwzględniam to urazy mechaniczne.
to logiczne.

no właśnie dlatego ty jesteś profesjonalistką zresztą widać to po zdjęciach robionych przez Ciebie paznokietek, a tamta babeczka no cóż ... pierwszy raz byłam na paznokciach i dałam się jej nabrać jak dzieciak, taka jest gorzka prawda, nie miałam się kogo poradzić więc wyrzuciłam pieniądze na marne, nast razem wybiorę się do Ciebie ;)

Polecam paznokcie w solarium VIOLET SUN
telefon do pani Oli 794-674-109 bardzo ladne paznokcie a przy okazji dobre solarium;)

Ja polecam swoją stylistkę, jestem bardzo zadowolona z jej usług i cena też adekwatna do usługi ok 80 zł za przedłużenie. tel. 514 498 576

Dziewczyny nie zastanawiajcie się tylko korzystajcie z usług Pani Basi, jest naprawdę świetna!! Można sie z Nią umówić na telefon, tak jak w moim przypadku, gdy robiłam paznokcie na ślub, ale wiem też, że przyjmuje Klilentki w Juszkowie w salonie fryzjerskim.
Polecam!!
tel. 514-498-576
Zadowolona klientka:)

Gdańsk - www.justyna-art.pl

nie polecam gabinetu ktory znajduje sie na osiedlu wschod w Pruszczu - pazurki nie przetrwaly tygodnia :( ale na slub starczyly chociaz

ale o jakim konkretnie gabinecie mowa?

na osiedlu wschód polecam Karolinę, która robi piękne paznokcie :) Dodatkowo studiuje w szkole kosmetycznej- robi wosk, parafinę, regulację brwi, makijaż itp. :)) Polecam ją dlatego, że sama mam problem z paznokciami... Mam tłustą płytkę, a do tego biorę hormony, więc powietrze pod paznokcie podchodzi mi bardzo szybko ;/ Byłam u wielu stylistek paznokcia- większość w gdańsku i naprawdę szybko paznokcie odpadały... Paznokcie Karoliny noszę po trzy tygodnie i dłużej! Jestem prze szczęśliwa :) Wreszcie mam długie i porządne paznokcie! Dodam, że swoich nie mogę zapuścić- słabe, rozdwajające się i dodatkowo obgryzane z nerwów! :( Pozdrawiam! W razie chęci uzyskania kontaktu/pytań proszę o kontakt- pwozniak90@gmail.com

Polecam Salon kosmetyczny przy ulicy Wita Stwosza 16 paznokcie, kosmetyka i fryzjer , mają stronę internetową - http://www.stylistaurody.pl
miła i profesjonalna obsługa.

ja tez szukam ale juz sie pogubilam kto robi dobrze, kazda poleca inna babeczke:) najblizej mam do violet sun, ale jakos mnie nie przkonuje , moze ktos podsumowac gdzie za ile ?

Polecam p.Beatke na ulicy ks.Waląga robi pazurki jak marzenie wogóle się nie zapowietrzają i nieraz dopełniałam po półtora miesiąca a ceny najbardziej dostępne w Pruszczu.POLECAM !

w koncu znalazlam pania ktora zrobil mi tak jak chcialam
w łegowie p. Marzena,mam piekne,nie od polowy paznokcia bialy pasek,

olciaprincessa o możesz powiedzic gdzie dokładnie? bo sama jestem z okolic i również poszukuje :)

w łegowie vis a vis przedszkola

oo dziekuje . w jakich granicach oscylują ceny? masz moze jakies fotki? bardzo chętnie zobaczę :) likaszlitwin86@wp.pl

Hej jak chcesz to dam Ci namiary na moją stylistkę ona pracuje w salonie a po godzinach dojeżdza do domów robi ok 2 godz. ale paznokcie są ładne i dopracowane nawet jak masz swoją płytkę krótką to ona optycznie ją wdłuża takim żelem i przez niego też nie widać odrostu paznokcia Ja jestem bardzo zadowolona Bo ona zawsze dopasuje sie terminem do mnie Pracuje wiec mam tylko wieczory wolne i dla niej to nie jest zaden problem.Ale ona robi tylko z polecenia wiec jak jestes jeszcze zainteresowana to daj znac a ja dam Ci do niej namiary i powiem co i jak

nie robilam sobie zdjec paznokci:)a cena 70zl za french z kamuflarzem i przedluzka

a ja polecam Pania beatke ze straszyna robi solidnie i dokladnie jezli bedzie ktos zainteresowany wysle namiary na e-maila. pozdrawiam;)

Inne tematy z forum

sucha skóra (76 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

Fryzjer dla kręconych włosów (5 odpowiedzi)

Czy możecie polecić fryzjera,który zna się na kręconych włosach ? Nie mam szczęścia aby dobrze...

sklep z bielizną (39 odpowiedzi)

Czy wiecie, gdzie w Trójmieście znajdę dobrze zaopatrzony sklep z bielizną - inny niż TRIUMPH, w...