Gemini Polska

Apteki

Gdańsk, al. Grunwaldzka 411

Polecam, najlepsza apteka w gdansku (1) Mają bardzo konkurencyjne ceny. Moe tabletki u nich nieco ponad 8 zł a w... MR Dorota - opinia (1) Polecam szybka i profesjonalna obsługa przystepne ceny Dorota Polecam w 100% (1) Szybko, tanio, profesjonalnie. Bardzo polecam. Kaśka
Słaba obsługa... (5) Zachęcony reklamami i pozytywnymi opiniami udałem się do apteki ale gdy... Arek zakupy lekarstw (1) Bardzo dobrze zaopatrzona, szybka dostawa. Tylko jedna trudność że trzeba... J.Krzykowski opinia (2) Korzystałam 2 razy z wysyłki internetowej apteki Gemini i 2 razy byłam bardzo... Dzidka 60 super (1) korzystam często, tym bardziej że główną siedzibę mam neidaleko domu.... agata Polecam w 100% (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tę aptekę, szczególnie jeśli chodzi o... kanulak Na plus (1) Polecam, szczególnie przy zakupach internetowych , dobre ceny i możliwość... Rafał Gemini (1) To bardzo dobra apteka z niskimi cenami. W kwietniu br. robiłam zakupy... daagoo gogin100 - opinia (1) Polecam.Szybka wysyłka. Tanio. gogin100 Najlepsza apteka internetowa w kraju!!!! (2) Należę do osób baaardzo wymagających i jest to pierwsza(miałem już... Wymagający Ania - opinia (1) Nie rozumiem tych "niezadowolonych". Niech tam nie chodzą. Co z tego, że w... Ania ocena zamowienie przez internet (1) Bardzo polecam te apteka. Niskie ceny, szybka realizacja duzego... Julia Polecam - bardzo duży wybór leków + super niskie ceny (1) Trafiłam do tej apteki przez przypadek - znalazłam tam trudno dostępną dawkę... Bardzo zadowolona! Jeszcze się taki nie urodził,aby wszystkim dogodził... (1) Od dawna kupuję leki i inne suplementy i nigdy nie spotkałem się ze złą... Andrzej Po raz kolejny zadowolona (1) Ja z kolei dziwię się, skąd się biorą negatywne komentarze. Moje kolejne... Joanna rewelacja! (2) ceny większości produktów są najniższe z oferowanych w internecie ( i poza... rudaa FATALNA OBSŁUGA PRACUJĄ JAK MUCHY W SMOLE (1) Kiedy nie przyjdę to kolejka po same drzwi, ludzie ledwo oddychają bo rotacji... Kasia nie przestrzegają czasu realizacji (1) wg regulaminu czas realizacji to 5 dni. od czasu, gdy opłaciłam zamówienie... ala