Gemini Polska

Apteki

Gdańsk, al. Grunwaldzka 411

Aleksandra z Warszawy - opinia (1) Kupiłam w aptece oliatum baby i niestety aż dwa opakowania. Niestety ponieważ... Aleksandra z Warszawy ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) nie sposób się dodzwonić a na maile nie odpowiadają. ceny niby niskie ale... KKR Ivet2525 - opinia (1) Czas realizacji jest przerażający dla zamówień przez internet. tydzień czasu... Ivet2525
nie polecam (1) skusiły mnie ceny- czas oczekiwania 7 dni!!po natychmiastowym przelaniu... olka Macie ponad 12 dni na oczekiwanie na zamówienie - to "polecam" (1) 18 stycznia złożyłem i opłaciłem zamówienie, do dzisiaj żadnego (obiecanego)... adamj Organizacja pracy (1) Jest to apteka z najbardziej zrąbanym systemem organizacji pracy jaki... Z. Zadowolony klient. (2) Jestem zadowolony z usług tej apteki. Ceny bardzo korzystne , szeroki... Andrzej Opinia (1) Jestem cały happy z obsługi. Henryk Nie polecam (1) Najpierw był problem z płatnościami, potem po tygodniu okazało się, że towaru... Beata super!! (1) Świetne ceny, miła i szybka obsługa! Polecam!!! Agnieszka NAJLEPSZA APTEKA W TRÓJMIESCIE (1) bardzo szeroki asortyment; doskonała, ambitna obsługa z dużą wiedzą i chęcia... stały klient a ja mimo wszystko polecam (1) długie kolejki do okienka - Paniom się nie spieszy. Zamawiałam już kilka razy... Ania Monika - opinia (1) Najgorsza apteka internetowa z jaką miałam do czynienia. Po złożeniu... Monika Zgadzam się z przedmówcą (1) Do dziś nie otrzymałem towaru. Apteka skutecznie niszczy wizerunek. Ostatnie... Seba w Niemożność kontaktu telefonicnzego (1) Od piątku do poniedziałku, pomimo wielu prób, nie uzyskałam połączenia... Majka Bardzo dobra apteka (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Bezproblemowo, szybko i sprawnie. Towar... Krzysztof APTEKA GODNA POLECENIA (1) APTEKA POSIADA DUŻY ASORTYMENT KOSMETYKÓW I LEKÓW W NAPRAWDĘ DOBRYCH CENACH... KASIA polecam (2) taniej niż w innych aptekach, duży asortyment, miła obsługa a dodatkowym... Julka