Geo-Level

Usługi geodezyjne

Gdańsk, Myśliwska 121B/4

z doświadczenia bardzo polecem (1) Prowadzę firmę projektową i na Pana Pawła trafiłem przypadkiem. Bardzo... Bartosz Geodeta (1) Bardzo dobry kontakt, szybka reakcja i miałem na następny dzień wykonane... Jacek W Profesjonalizm i precyzja za dobrą kasę! (1) Zawsze miałem geodetów za naciągaczy biorących za nic po kilkaset złotych ale... Wojtek
POLECAM (1) Bardzo profesjonalne i rzetelne wykonanie powierzonego zamównienia z szybkim... Kasia Kompetentny świetny geodeta! (1) Inwentaryzacja powykonawcza budynku została wykonana bardzo sprawnie i... Lena Polecam! (1) Bardzo profesjonalnie, w dobrej cenie, miły kontakt, polecam i będę ponownie... PaulinaiPiotr Anna - opinia (1) Szybka współpraca,cena konkurencyjna,polecam korzystanie z usług pana Pawła... Anna Rzetelna , profesjonalna obsługa. (1) Fachowe podejscie do klienta oraz swojej pracy. gorąco polecam. Mariusz Profesjonalna firma geodezyjna (1) Geodeta godny polecenia. Dobry kontakt i szybka reakcja na zamówienie. Prace... Łukasz Geodeta godny polecenia !!! (1) Bardzo dobry kontakt. Profesjonalne podejscie do klienta. W miarę szybko i w... Krystyna Szybko, sprawnie i niedrogo! (1) Mapa do celów projektowych gotowa i dostarczona w ciągu 2 tygodni. Gorąco... Agnieszka Rzeczowy, kompetentny, komunikatywny wykonawca (1) Wszystko czego inwestorowi trzeba. Bardzo dobra komunikacja, wykonanie, czas... Kamil