Geometria

Fryzjerzy

Gdańsk, Młyńska 9/11C

Geometria (1) Super salon może nie należy do tanich ale czasem lepiej zapłacić więcej i... Popik Takiego fryzjera się nie zmienia! (1) Jestem klientką od ładnych kilku lat i pewnie będę do "ostatniego włosa".... Boo Dominika! (1) Polecam Domi jeśli chodzi o koloryzację i cięcie, jestem jej stałą klientką i... paulineczka
Wspaniały salon!!! (1) Dominika i Marta to prawdziwe profesjonalistki. Zawsze wychodzę od nich... Xenia Polecam! (1) Dominika świetnie poradziła sobie z moimi niesfornymi włosami. Fryzura lekka,... Agnieszka Zawsze wracam (1) Miewam czasem skoki w bok, których zwykle żałuję. I zawsze wracam do... Kasia Super:) (1) Świetny salon, fryzjerki wiedzą co robią, potrafią świetnie doradzić, mega... kasia Wspaniały salon! (1) Bardzo bardzo polecam wszystkim salon Dominiki i Marty, w którym każdy... kyryny Najlepszy salon w trójmieście. (1) Od lat strzyże mnie Dominika i nigdy nie byłem zawiedziony, ostatnia fryzura... Daniel Kamila - opinia (1) Dwa tygodnie temu korzystałam poraz pierwszy z usług salonu i jestem... Kamila polecam (1) Byłam dzisiaj na koloryzacji i cięciu i jestem bardzo zadowolona z efektu.... Klientka 6+++++ (3) Za dziewczynami chodzę jak wierny piesek, gdzie one - tam ja:-) Teraz... Karolina Polecam (1) Dominice powierzam moje włosy już od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam.To... Hans SUPER (1) Nowe fantastyczne miejsce absolutnie godne polecenia :-) Do tego bardzo... Joanna salon na 6+ (1) Salon nowy, ale pełen profesjonalizmu, Dziewczyny z inicjatywą, nie nachalne... Grażyna Świetne fryzjerki! (2) Dzisiaj byłam na strzyżeniu u Pani Dominiki. Jej indywidualne podejście do... Karolina Skwara - opinia (1) Miejsce jest wybitnie kobiece ale jakos sie udalo i wyszedlem ostrzyzony.... Skwara POLECAM (2) Super miejsce, w którym nastąpiła moja wiosenna metamorfoza, oczywiście z... Gosia