Gest

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Odradzam szko0da czasu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gest

Nie polecam a to z prostej przyczyny cena uzgodniona była 1300 a przy odbiorze okazało się zupełnie inaczej. Banda cwaniaków

Podobna sprawa

Jak widać, różnych klientów różnie traktują. Ja miałam ślub 15.08 suknia była gotowa na czas. Nie płaciłam dodatkowo za szal i halkę. A cena uzgodniona z właścicielami zgadzała się z tą na rachunku. Poza tym dekorowali nam salę i kościół -- wszystko z klasą (a jesteśmy wymagający). Trudno mi powiedzieć od czego zależy tak skrajne traktowanie klientów, ale chyba nalezy wiedzieć czego się chce. Byłam świadkiem sytuacji, gdy dziewczyna szyjaca tam sukienkę kazała babkom po raz trzeci pruć bardzo misterny haft na gorsecie. Ja mogę wam jedynie życzyć takiej obsługi jaką miałam.

pozdrawiam, kala

Jak sie cos zle uszyło to trzeba pruć

raczej - jak się nie wie, co sie komu podoba - to trzeba pruć. Raz sie przyjdzie z babcia - i gust babci sie przybiera, na następną przymiarke z ciocią: i już inaczej sie patrzy na sukienke, w końcu przyjdzie koleżaneczka i twierdzi, że suknia jest do bani, bo niemodna i szyć od nowa nalezy....

Tak się składa,że widziałam ten haft i nie był zly. Był dokładnie taki jaki dziewczyna sobie wybrała. Chodziło o to, że niby odcień nitki był inny. A wcale nie był --tylko pannie młodej "się pomyliło".

A ja dziś odbieram swoja suknię, ślub mam za tydzień i na tą firmę nie narzekam wszystko OKI-krótko i na temat

no i wszystko zaczyna sie od nowa

Ty stara Dupa jestes.

Zamowilam tam suknie, szycie sukni to jakieś totalne nieporozumienie w tym zakladzie, suknia miala byc tak jak na zdjeciu w rzeczywistosci jest odwrotnie. Zaliczka wplacona nieodwracalnie a juz wiem ze sukni nie odbiorę

Suknie mialam ok ale gorset byl żle skrojony i przy siedzeniu lub kucaniu widac mi bylo plecy:(

???????????????????

No i co ?

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...