Gest????

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam,
Mialabym prosbe, czy moglybyscie podzielic sie opinia odnosnie firmy Gest - chodzi mi o wypozyczenie sukni.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gest????

Moja siostra wypożyczała suknie a dokładnie szyłą do wyp[ożyczenia Gorset był źle skrojony podczas zbierania monet widać było gołe plecy.

W zeszlym roku wypozyczalam , kupa poprawek a i tak efekt koncowy fatalny. Drugi raz bym sie nigdy nie zdecydowala na ta firme.

Już kiedyś ktoś pisał na tym forum o tej firmie.Z tego co pamiętam to GEST to kompletna porażka.Ani jednej pozytywnej opini nie przeczytałam.Więc z wcześniejszych informacji to radziłabym odpuścić sobie tą firmę.Bo zamiast łez szczęścia miałabyś na weselu łzy rozpaczy,bo sukienka by ci się rozpadła na części pierwsze.

Wiec popsuje wam statystyki, pisałam wczesniej tu na forum że miałam stamtad sukienkę i byłam zadowolona, polecam babkom z gdańska ten salon i ztego co mowiły dwie kolejne zadowolone ale najlepie samemu się przejść zobaczyć, przecież jezeli gorset był zle skrojony to nie trzeba było odbierac sukienki i tylko zadac poprawek u mnie tez kilka było, nie przecze ze juz po pierwszej przymiarce była super i ekstra bo tak nie było. ale koncowy efekt mi sie podobał.

Mam ich ofertę _proszę o adres -e-mail.

Moja narzeczona robila rundke po salonach w Gdansku , i niestety najgorsza opinie miala o Gescie , ponoc badziewie totalne i obsluga do bani .

Ja swoją wymarzoną suknię uszyłam właśnie w Geście. Szyły tam wcześniej dwie moje koleżanki i obie były zadowolone. Z obsługi również jestem zadowolona. Panie były cierpliwe i uwzględniały wszystkie moje sugestie. A sukienki nie odbierałam tak długo, póki panie nie poprawiły wszystkiego czego sobie życzyłam. Może rzeczywiście to, co w obecnej chwili wisi w Geście, nie sprawia dobrego wrażenia. Bo do wypożyczenia nie ma chyba tam zbyt wielu modeli. Większość klientek szyje tam sukienki do zakupu lub pierwszego wypożyczenia. Za 2,5 tygodnia napiszę jak sprawdziła się moja sukienka. Mam nadzieję, że moja opinia o tej pracowni nie ulegnie zmianie :o)

http://www.trojmiasto.pl/zdj_wym.phtml?url_zdjecie=/ogloszenia/zdjecia/109400/z109449.jpg

Mam taką Kremową z dodatkami łososia i pięknym szalem w tym samym kolorze . Twoja laska jest ślepa - a total badziew TO WY !!
Osioł z filmu Shrek. A ty - to "lis " Chytry i sknera to widać słychać i czuć.
Więc się schowaj w swojej norze i się nie wunużaj.