Malgorzata - opinia (1) Szybkie zatrudnienie miła obsługa wszystko sprawnie załatwione na miejscu... Malgorzata druk do rozliczenia PiTa z Gi group (1) Długo czekaliście na druk z Gi group aby móc PiTa rozliczyć? asia GiGroup (1) witam, polecam tę agencje pracy profesjonalna obsługa zawsze chętni do... Marta
Praca w Gi Group-polecam! (1) Profesjonalne oraz indywidualne podejście z dostosowaniem grafiku godzin... Małgorzata N. :> (1) Współpracowałem już dwukrotnie z tą agencją i serdecznie polecam. Czekam na... Leszek Jest dobrze (1) W GiGroup spotkałem się z bardzo profesjonalnym podejściem. Została... Bolko pozytywna opinia (1) współpracuję z tą agencją od listopada zeszłego roku. Obsługa naprawdę... Bartosz Polecam (1) Pracowałam u nich i nie narzekam na pracowników oraz wynagrodzenie. Jeśli... E. Wszystko jak najbardziej OK (1) począwszy od bardzo łatwego kontaktu do osoby "opiekującej się" moją pracą... W GI Group - tak! (1) mialem okazje wspolpracowac z GI Group w grudniu i jestem bardzo zadowolony z... B.S. GI (1) Żadnych zastrzeżeń, praca taka jak w umowie, wypłaty z terminie a nawet... Paweł żenująca obsługa (2) Niestety miałem jakiś czas temu okazje zapoznać się z tą agencją pracy.... Bartek Opinia po rozwiązaniu umowy (1) Mialem okazje pracowac u nich niespełna 5 miesiecy. Na pierwszej rozmowie... Mareeek Oszuści (6) Bardzo niemiła Pani, dba tylko o swój interes, byle by tylko podpisać umowę.... Kama RRR - opinia (1) Mało operatywna RRR