Jerzy - opinia (1) Noe zawiodłem się. Pizza identyczna do tej co jadłem we Włoszech. Przede... Jerzy Zbigniew - opinia (1) Było miło i smacznie tak jak powinno być. Zbigniew Gregor - opinia (1) Prawdziwa pizza po włosku polecamy, super ciasto. Gregor
Maksymilian - opinia (1) Byłem pierwszy raz super pizza, fajny wystrój, polecam serdecznie, jedyny... Maksymilian Marek Parmezan - opinia (1) Bardzo słaba pizza. Skąd te komentarze? Marek Parmezan polecam - opinia (1) Znakomita pizza, rewelacyjna obsługa, super klimat! Polecam na 200% polecam Grzesiek - opinia (1) Lepszej pizzy nie jadłem nigdzie Grzesiek Ab - opinia (1) Miejsce godne polecenia. Sympatyczna obsługa i pyszna pizza. Ab Martyna - opinia (1) Piękny wystrój, miła obsługa i co najważniejsze bardzo dobre jedzenie, polecam:) Martyna Marta - opinia (1) Pyszna pizza, miła obsługa, na pewno nie raz wrócę. Polecam! Marta Patrycja - opinia (1) Bardzo smaczna pizza i klimatyczny wystrój. Na pewno wrócę! Patrycja jak wszyscy kolejny (1) poszedł we włoska kuchnie której jest dość sporo i jak wygląd jest spoko tak... xxx