Najgorsza szkoła (2) Jeśli wybierasz się do tej szkoły to stanowczo ci odradzam (chyba, że chcesz... uczeń Super (4) Nauczyciele, którzy świetnie potrafią przygotować uczniów do konkursów i... Sevik Chodzę tam i jestem bardzo zadowolona (1) Bardzo dobrze wyposażona szkoła, miła atmosfera. Wenia
katolik gdynia (4) Jestem w gimanazjum i szczerze mówiąc początkowo miałem pewne wątpliwości...... snufferkatol Katolik - bieda i rozpacz (2) A więc tak. Katolik to wbrew pozorom nie do konca normalna szkoła, o czym... GrzecznyKatolik Miło, że niby dobrze to nie polecam (6) Mówią, że dobra szkoła. Mówią. Jeżeli szukasz szkoły dzięki której będziesz... uczeń Kończę gimnazjum i zostaję w liceum (2) Katolik (a potocznie Katol) to szkoła z naprawdę wysokim poziomem nauczania.... Uczennica Szkola na medal (1) Polecam te szkole z calego serca!!! Jestem absolwentem gimnazjum a teraz ucze... Maciej Nie polecam.. (1) Jestem w drugiej klasie gimnazjum i średnio podoba mi się ta szkoła , ma... Anonim ZSK (1) polecam szkołę, mimo kilku mankamentów np. brak stołówki, jak w każdej szkole... absolwent szkoly ZSK Świetna szkoła! (1) Jak każda szkoła ma swoje plusy i minusy. + Świetny poziom nauczania. +... Uczennica niktoś - opinia (1) Szkołe polecam wszystkim ambitnym uczniom. Dobra atmosfera, bardzo dobrzy... niktoś KASIA - opinia (2) Szkoła jest niesamowita, nauczyciele wymagający, a system oceniani (smok)... KASIA Fantastycznie. (1) Między uczniami panuje wyjątkowa atmosfera, a nauczyciele są po prostu... Dywersantka rebus - opinia (1) Sympatyczna atmosfera sprawia, że z przyjemnością chodzę do tej szkoły.... rebus szkoła katolicka (1) szkola ogline ok tylko wydaje mi sie ze niektore osoby nie dorosly do tej szkoly niki Do ucznia pode mną: (1) Skoro mówią że jest dobrą szkołą to jest! Sama się przekonałam ponieważ się... Uczeń koksik - opinia (1) byłem 3 lata ... uczyółem się tylko tego co wymagali i 91 pkt z testów... koksik Byłem tam (1) Byłem w tym gimnazjum na dniu otwartym bardzo mi się tam podobało jest super... Mikołaj