Szkoła z klasą ! (1) Jestem matką chłopca z pierwszej klasy gimnazjum o profilu rozszerzonym.Syn... rodzic yyy (1) faktycznie ciężko ale to dobre gimnazjum.Papierosy itp. zdarzają się tu tak... emmelodiia1998 Fajna szkoła, polecam.;) (1) Chodze do tego gimnazjum drugi rok i jestem bardzo zadowolona.Chociaż mam... uczennica
Polecam :) (1) Bardzo dobre gimnazjum, które przygotowuje i skupia dużą uwage do nauki na... Gryfonka Polecam, jak najbardziej! (1) Spędziłam w tej szkole dwa lata (2 i 3 klasa) i wiem, że przeniesienie się do... xoxo Genialna szkoła (1) Kończyłem tą szkołę 4 lata temu,szkoła godna polecenia dla każdego. Miło... były uczeń Świetna szkoła. Polecam! :) (2) Jestem absolwentką tego gimnazjum, z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę... Absotwentka SUPEEEERRRRRR SZKOOOOŁŁŁAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) NAJLEPSZA SZKOŁA POD SŁOŃCEM!!.mili nauczyciele. co prawda trzeba się dużo... p@tii Zdecydwanie polecam (1) jedyna szkola ktora z checia jeszcze raz bym wybrala! Koncze w tym roku... absolwentka07 JAK NAJBARDZIEJ TAK!!! (1) Naprawde bardzo fajna szkoła dla ludzi, którzy chcą coś osiągnąć i mają... Domi Polecam! (1) Szkoła bardzo fajna, obecnie jestem w 3 gim. i przygotowuje siędo testów.... Anna ZKPiG 12 (1) w tym roku ukonczylam tą szkolę.Jestem zadowolona z tej szkoly. Faktem... M Natiss - opinia (1) Aktualnie uczęszczam do tej szkoły i uważam, że jest dość dobra i czysta, ale... Natiss Generalnie polecam (1) Probujac dac jak najwirygodniejsza ocene powiem ze szkola zasluguje na 5.... Natalia najlepsza szkoła (1) chodziłem do niej 9 lat i szkołą dobra,nauczyciele są spoko,ale wymagający... P.F.