Straszni nauczyciele (1) Nauczyciele są straszni, nie polecam. Zwlaszcza Pani od historii. Kiedy... PaniOdHisty Podejscie wielu nauczycieli jest totalnie nie pedagogiczne! (1) Jestem byla uczennica tej szkoly. Uczylam sie tam przez 5 lat,gdyz chodzilam... Agata Slabsi uczniowie hm...nikt na nich uwagi nie zwraca (8) Syn (I gim) nie jest orlem w nauce. Nie jest tez ani lobuzem , ani... gimSceptyk
Dziękuję po raz kolejny :) (1) Dziękuję za bardzo dobrze zdane egzaminy gimnazjalne i za to, że córcia... Oxyviana beznadziejna szkoła :) (2) nauczyciele wstawiają oceny za ładny uśmiech, nikt nie zwraca uwagi na... malina93 Nie polecam! (4) Spędziłam tam trzy lata 2006-09 i dzień zakończenia gimnazjum był jednym z... Absolwentka Polecam (1) Zostało mi już kilka dni nauki w tej szkole i jestem z niej bardzo... Patryki szczera, prawdziwa prawda.. (1) Byłam w tej szkole, ale nie przez okres podstawowy więc śmiało mogę porównać,... Mr 17! ;d (1) Do tej szkoły poszłam z racji, że wcześniej uczęszczałam do podstawówki z... Anna to dobra szkoła.... (1) .... w każdej dziedzinie! Zarówno przedmioty humanistyczne, jak i ścisłe -... Oxyviana Bardzo świetna szkoła (1) Jest to bardzo piękna szkoła mała atmosfera brak przemoc nowa wyremontowana... terier15 Mundurki (2) Proponuję żeby mundurki nie były jakieś z dżinsu jasnego, ponieważ była by... Lady_ super (1) Szkołę oceniam pozytywnie. Ukończyłam podstawowkę i chociaz zdalam do... mariza Świetna szkoła (1) Na początku miałem mieszane uczucia co do tej szkoły. Matka powiedziała, że... Michał 'Skarbona' Piotrowski Była Uczennica (2) Szkoła Jak Szkoła Raz Było Dobrze A Raz Nie Nauczyciele Całkiem Całkiem... Była Uczennica SUPERRRR!!!! (1) polecam wszystkim jestem tu dopiero 2 dni a jest super w tym gimnazjum jest... Ania Super (1) Ja uważam, że to świetna szkoła. Nauczyciele mają dużą wiedzę i zawsze... amok Szyszka - opinia (1) Wspaniała kadra nauczycielska, przyjazna i pomocna uczniom, świetna atmosfera... Szyszka . (1) jedynie tylko 5 nauczycieli moge powiedzieć że sa naprawde dobrymi... nieznany ;) Szkoła Jak Szkoła (1) Chodziłem do tego Gimnazjum i żadnych zastrzeń nie mam poza wymaganiami... Paweł.K