Tragedia (1) Uczęszczałem do tej szkoły od podstawówki bo miałem najbliżej. Mimo tego, ze... Absolwent Najgorsza szkoła w trójmieście jak i nie Pomorskim (1) Nauczyciele nie prowadzą lekcji, nie realizują programu nauczania zamiast... ktoś Szkoła nie porywa (1) Spędziłem w tej szkole 3 lata których nie wspominam najmilej. Wiekszość... grzesiu
Marek - opinia (1) Szkoła ok ale poziom nauczania nie za dobry. Zależy tak jak w każdej szkole... Marek SZKOŁA NAJLEPSZA NA ŚWIECIE!!!!!!!!!! (2) Chodziłam do tej skzoły 3 lata. Teraz jestem w liceum. Musze przyznać, że... Bożena d. nie dobra (2) do szkoły chodziłem przez 9 lat i niejedno widziałem.... dyrektor prowaadzi... niewarto fajna (1) doskonała kadra pedagogiczna, świetna atmosfera Patryk dobre (2) chodze do tej szkoły już 9 lat mam dobre zdanie o niej.Bezpieczeństwo nie... ja (ktoś) Gimnazjum nr 19 w Gdyni (1) Naukę w danej szkole zaczęłam od 1 klasy podstawówki ( szkoła nr 47 ),... anonim Super szkoła (1) Jeśli chodzi o nauczycieli to są mega wporządku i wspaniale nauczają, w... Jendker super ale ... (1) szkoła jest naprawdę dobra, ale zgodzę się z niektórymi osobami, że dyrektor... seba każdy robi sobie co chce (1) Nie ma konkretnie ustalonych zasad w tej szkole, dyrektor nie wychodzi z... były uczeń NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!!!! (1) uwielbiam tą szkołę, gimnazjum to najlepszy czas jak przechodziłem w życiu,... Miłosz