Porażka (3) Nauczyciele wogóle nie rozumieją uczniów, są surowi, stawiają niskie stopnie,... anonimowy xD po 3 latach nauki (1) jestem właśnie absolwentką gim 20. na początku było okej i wszystko było... :D super! (1) Jestem uczennicą pierwszej klasy i uważam, że szkoła jest rewelacyjna! Panuje... mała
Rewelacyjna szkoła (1) Szkoła na wysokim poziomie. Panuje przyjazna atmosfera. Nauczyciele nie... Kończąca szkołę Rewelacja ! (1) Wysoki poziom,nauczyciele na luzie,uczniowie w porządku.Jestem dopiero w... Uczeń AXEL - opinia (1) Gimnazium jest jedym z lepszych w trójmieście PS: Kolego to jest norma że... AXEL Taka sobie szkółka (1) Niestety! Bolączką są częste absencje nauczycieli i to z byle powodu. Plan... przymorzanin S U P E R (1) Ukończyłam w tym roku tę szkołe i POLECAM poziom nauczania bardzo wysoki w LO... Bonmanka Uczeń_tego_gimnazjum - opinia (1) Świetna szkoła Uczeń_tego_gimnazjum Super szkoła. (1) Rewelacyjna szkoła! Polecam to gimnazjum. Jest czyste, wspaniali... Uczeń chodze do tej szkoły i jestem zadowolony (1) jest super Krystian szkoła jest świetna (1) wlaśnie ukończyłam tą szkołe i jestem dumna z tego że do niej chidziłam... ewcia pulina - opinia (1) Bardzo dobra szkoła.Na wysokim poziomie. pulina Szkoła (1) Cudowna szkoła która właśnie kończy poziom nauczania niektórych przedmiotów... bonia Super (1) WoW ja