Nie polecam ............................. (1) Nie polecam tej szkoły, ponieważ mimo że poziom jest dość wysoki z niektórych... absolvent Odradzam (2) Szkoła bardzo duża, dobrze wyposażona i z dość wysokim poziomem nauczania.... Uczennica Bardzo dobra szkoła (1) Byłem w niej w zerówce. Potem do klas 1-6 przeszedlem do ZKPIG21 - Nie... Dawid
potrzeba zmiany w ZKPiG nr 24 (1) Witam Chciałabym podzielić się refleksjami nt. funkcjonowania szkoły. Jako... logos Fajna szkoła. (3) Może mała, może się rozwija dopiero, ale szkoła naprawdę poważnie podchodzi... Rodzic Super szkoła (2) Naprawdę super szkoła. Polecam ;D Roman Tęsknie :( (1) Tęsknie za tą szkołą , 7 Lo jest do bani :( Do tej pory uwielbiam panią... Adrian Witkowski . Wspaniała szkoła ! (1) Niestety w tym roku kończę tą szkołę i będe musiała się z nią rozstać.... A. Szkoła na 6 (1) Skończyłam tę szkołę i jestem bardzo zadowolona ponieważ reprezentuje wysoki... Okt Tak (1) Ta szkoła jest boska. Według mnie jest najlepsza w trójmieście Kamil