Szkoła jest poprostu najlepsza lecz ma jeden minus. (1) Witam jestem absolwentem całego zkpig7 , teraz wyrażę oponie o gimnazjum nr... Uczennica Szkola okropna (2) Od września chodzę do innej szkoły i uważam ze to była jedna z lepszych... Była uczennica Michał - opinia (1) Jutro klasy szóste piszą egzamin - gimnazjum trzyma kciuki. Michał
Bardzo dobra szkoła godna polecenia (1) Szkoła o wysokim poziomie nauczania, bezpieczna. Kto chce się uczyć ma... Rodzic uczennicy Zdecydowanie polecam (1) Jest to moja kolejna szkoła tego typu i właśnie tu odnalazłam to czego nie... annwa W żadnym wypadku, nie polecam (1) Szkoła naprawdę wygląda dobrze TYLKO zewnątrz. Moje dziecko chodzi do tej... Magdalena nie polecam (1) Na stronie szkoły napisane jest, że to szkoła sukcesu, że panuje rodzinna... Matka bardzo dobra szkoła (1) Szkoła na medal - bezpieczna, bardzo dobrze wyposażona, wysoki poziom... Ojciec Polecam (1) Cóż, właśnie skończyłem to gimnazjum... Jeśli chodzi o nauczanie to każdy kto... Świeży Absolwent Kacper B. Nie bardzo (7) Szkoła jest raczej kiepska,nauczyciele przedmiotów ścisłych nie mają... Trolol Polecam :) (1) Szkoła fajna, nauczyciele mili Mnóstwo nowych sprzętów, wyremontowana sala... Safii Cieszę się, że poszłam do innego gimnazjum (2) Gimnazjum jest słabe tak jak podstawówka. Jeśli chodzi o poziom nauczania to... x33 Serdecznie polecam !! (1) Bardzo dobra szkola . Mila atmosfera , wporzadku nauczyciele , szkola bardzo... Uczen lat 15 zależy (3) Jeśli chodzi o opinię w zewnątrz to ta szkoła jest bardzo zadbana i wydaje... umc :) (1) Szkoła jest w porządku. Nic do zarzucenia jej nie mam. Nauczyciele angażują... uczeń Nie polecam (1) Szkoła zewnątrz robi bardzo dobre wrażenia. Chodziłam do niej do podstawówki... ;3 Moja szkoła (1) Szkoła super. Nauczyciele są bardzo dobrzy. Są tu świetni poloniści, a... uczennica:D Fajna szkoła (1) miła atmofera spoko nauczyciele szkoła jest OK Rambambar KOCHAM JĄ (1) Kocham tą szkołę ona jest po prostu super. Cała piękna, wyremontowana. aga