Gimnazjum w Bojanie-dobre czy złe?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Nauka
Witam podzielcie się opinią na temat gimnazjum w Bojanie.
Jaki jest poziom nauki? Jacy nauczyciele? Czy warto zapisać dziecko do tej szkoły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gimnazjum w Bojanie-dobre czy złe?

dobre , można polecić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziekuję a trochę więcej wiadomości .Jak młodzież jest przygotowana do testów gimnazjalnych/ czy dostają się potem do dobrych szkół/.jaki jest poziom nauki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieci, które chcą się uczyć dobrze zdają egzaminy gimnazjalne i dostają się do dobrych szkół, wydaje mi się, że n-le starają się zindywidualizować pracę z dzieckiem. Dodatkowo- teraz kładziony jest nacisk na " wyławianie perełek".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziecko,które chce sie uczyć i któremu zależy niezależnie jakie skończy gimnazjum zawsze dostanie sie do dobrej szkoły.A młotek co to go mamusia z tatusiem popychają niezależnie jak dobrą szkołę zawsze będzie tylko młotkiem.END!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

słabsze dzieci trzeba czasami popchać; wydaje mi się, że w gimnazjum bojańskim plusem jest to że dzieciaki nie muszą dojeżdżać( mniejsze zmęczenie, co w tym wieku jest istotne) , szkoła jest nowa, od września będzie działać piękna sala gimnastyczna i co chyba jest bardzo ważne dzieci nie są tak narażone na "atrakcje" miejskiego życia.
Nadal polecam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (6 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (12 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...