Gimnazjum w Bojanie - proszę o opinie

Co sądzicie o tej szkole, jaki jest poziom nauczania, jaka atmosfera?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Gimnazjum w Bojanie - proszę o opinie

Szkoła super!!!!!Podejście nauczycieli do uczni bardzo indywidualne,poziom wysoki,uczyć sie trzeba duzo, ale zawsze postepy są zauważone i docenione.Duzo dodatkowych zajęć dla dzieci i młodzieży.Polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie zgadzam się z tą opinią jest fatalnie dużo dzieci jest zabieranych z tej szkoły .miałam też tam dzieci
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Niech wypowiedzą się ci, którzy zdali egzaminy i podostawali się do Liceum, czy są to dobre licea czy te gorsze, jak wypada poziom zdanych egzaminów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkola super w porownaniu z sasiednia szkola spoleczna to dzien do nocy. W tej szkole nie liczy sie nazwisko i pochodzenie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Co w tej społecznej jest nie tak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoła sama w sobie jest bardzo ładna natomiast niektórzy nauczyciele uczący w niej minęli się z zawodem nie mają pojęcia o dzieciach z opiniami psychologiczno-pedagogicznych, nie stosują się do zaleceń mimo kilkukrotnych uwag rodziców, wypisują swoje założenia co do obowiązku zapoznania się z opinią.Natomiast w praktyce to wielka porażka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja chodziłam do tego gimnazjum i osobiście nie polecam. :) Niektórzy nauczyciele naprawdę nie potrafią nauczyć... A jak nie to , to zazwyczaj są takie osoby w klasie że nie da się skupić a nauczyciel lekcji normalnej nie może przeprowadzić ... szkoła na bardzo niskim poziomie. A co do atmosfery to porażka. Zazwyczaj znajdzie się ktoś kto obraża , dokucza i jak na dzisiejszy dzień atmosfera niezbyt ciekawa .. :p
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

W każdej szkole jest ktoś kto obraża, dokucza - jest to normalne. Również chodziłam do tej szkoły, jak i również moje rodzeństwo i każdy się dostałam potem do bardzo dobrych szkół ponadgimnazjalnych. :) Nie wszyscy nauczyciele byli super,ale też byli Ci co bardzo dobrze uczyli i potrafili utrzymać porządek na lekcji. :) Polecam bardzo tą szkołę :))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Haha. I po takim czymś polecasz.. ? hahaha. Niech osoba która się zastanawia czy tam iść to niech się bardzo porządnie zastanowi .. ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrzy nauczyciele? Porządek na lekcji? A którzy to? ha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Zakup bliźniaka (42 odpowiedzi)

Cześć Wszystkim, Planuje przeprowadzenie się do Bojana z Gdyni. Aktualnie mieszkamy w bloku na...

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...