Ginekolog Baj na Korzeniowskiego, co myślicie?

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Witam,jestem w 3 miesiącu ciąży i poki co chodziłam do ginekolożki Flis.....jednak chcę ją zmienić, mam wiele powodów niestety by to zrobić i tu oto pytanie: czy któraś z Was chodzi do Baja do Familii na Korzeniowskiego? Będę wdzięczna za każdą opinię bo to dopiero początek ciąży a ja już mam tyle stresów jeśli chodzi o wizyty u lekarza:/ ps chodzę na NFZ,prywatnie mnie nie stać niestety
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog Baj na Korzeniowskiego, co myślicie?

z tego co wiem Baj nie ma chyba usg w gabinecie:/ w gdańsku jest jakiś fajny lekarz chyba na klinicznej pracuje ale niestety nie znam nazwiska. Niech pani poszuka opini na znanylekarz.pl:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chodzę do Familii do dr Baj ale nie prowadziłam tam ciąży. Ciążę prowadziłam prywatnie w Invicta ale jeśli chodzi o dr Baj to jest bardzo konkretny i ma usg w gabinecie. Robił mi nie raz bo mam problemy z krwotokami podczas miesiączki. Niestety nie poradzę Ci jak to jest przy prowadzeniu ciąży ale na bank będzie lepiej niż Flis która tylko na kasę czeka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jestem w 7 miesiącu ciąży i ciąże prowadzi dr Baj - polecam. Lekarz konkretny, poświęca czas pacjentce, odpowiada na wszystkie pytania, wątpliwości, kieruje na wszystkie potrzebne badania, które wykonać można na miejscu. Ma w gabinecie usg, wykonuje przy każdej wizycie.
Po komplikacjach w pierwszej ciąży jest we mnie wiele obaw, momentami pewnie jestem "upierdliwa", a dr nigdy nie traci cierpliwości, zawsze spokojnie i rzetelnie rozmawia, tłumaczy nawet po stokroć to samo :) J jestem naprawdę zadowolona.

Dziękuje kobitki:) jak tylko będę miała dalsze wątpliwości to z pewnością udam się do niego:)

Bardzo super lekarz wytłumaczy spokojny odpowie na wszelkie pytania polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest OK
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?