Ginekolog- Chełm i okolice

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy możecie polecic jakiegoś dobrego lekarza do prowadzenia ciązy na Chełmie lub w okolicach? Moze byc na NFZ lub prywatnie. Zależy mi,żeby w gabinecie było w miarę dobre usg, no i żeby wizyty prywatnie nie były bardzo drogie,maksymalnie tak do 100-120 zł. Słyszałam dużo dobrego o dr Grzybowskim. Czy on pracuje w jakimś szpitalu? Podobno ma gabinet na Rogalińskiej. Czy któraś z Was prowadzi/prowadziła ciąże u tego dr. Jakie są koszty? A może polecicie kogoś innego. Dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog- Chełm i okolice

Tusia, ja Ci osobiście polecam dr. Szemryka, przyjmował w poradni K na nowym chełmie, a teraz przeniósł się na rogalińską właśnie. Jest naprawdę rewelacyjny ;) Mily, przystojny, wszystko dokladnie tłumaczy ;)

aha, jeszcze 3 ważne informacje, przyjmuje z NFZ, jest tam dobry sprzęt, i jest bardzo delikatny ;)

a ja standardowo polecam Augustyniaka, przyjmuje na Ujeścisku, ma dobry sprzęt USG i jest w tym świetny, wizyta kosztuje około 100. 607-455-544

Inne tematy z forum

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...