Ginekolog Hanna Olszewska opinie

Witam

Jestem w wczesnej fazie ciąży potrzebuję dobrego lekarza prowadzącego, najlepiej z Klinicznej, Koleżanka poleciła mi Olszewsjką.
Mam mieszane uczucia, ponieważ różne opinie pojawiały się na internecie, ja jestem świeżą mieszkanką 3miasta i powiem szczerze,że nie mam jeszcze doświadczenia u tutejszych lekarzy,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog Hanna Olszewska opinie

Byłam u niej kiedyś na normalnej wizycie. Zrobiła mi komplet badań, byłam zadowolona. Ale było to ze trzy lata temu i nie wiem jak jest teraz.

dr Olszewska pracuje owszem na klinicznej ale nie na położnictwie tylko na oddziale ginekologii

Witam
Chciałabym podpytać czy któraś z Pań była u niej ale nie w ciąży tylko w sprawie profilaktyki nowotworów narządów płciowych kobiety, bo na stronie wyczytałam ,że niby tez się tym zajmuje ale proszę o opinie .
Pozdrawiam

There are some really good products at http://www.efox-shop.com I bought

one last week, the service is excellent!

Inne tematy z forum

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (73 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (35 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Zielony Rynek - sprzedaż rzeczy używanych - pytanie. (7 odpowiedzi)

Mam w planie pojechać w niedziele na Zielony Rynek na Przymorze. Słyszałam że można wtedy...