Ginekolog Joanna Mastalerz

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam, czy ktoś wie gdzie przyjmuję dr Joanna Mastalerz na NFZ? Kiedyś przyjmowała w szpitalu na Zaspie niestety już tam nie pracuje :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog Joanna Mastalerz

Ja chodzę do Pani doktor prywatnie ale z tego co wiem przyjmuje w szpitalu w Tczewie ogólnie więc może właśnie tam ma wizyty ginekologiczne na NFZ.

Z tego co widzę na stronie nie ma dr Mastalerz, są inni. Jutro zadzwonię i dopytam.
A jakie są ceny za wizytę prywatną?
Dziękuje za odpowiedź. :)

Ja też chętnie sie dowiem czy pani dr przyjmuje na nfz w Gdańsku??

Agus878 i co, dodzwoniłaś się? Dr Mostalerz przyjmuje w Tczewie na fundusz?
Ja niestety nie mogę się dodzwonić...

Na nfz w Gdańsku nie przyjmuje (wiem, bo pytałam wprost). Oprócz tego ma 2 dyżury tygodniowo w Tczewie (chyba środa i czwartek; możliwe, że na nfz bo to Szpitale Tczewskie), podobno (z dużym znakiem zapytania) jakiś mały dyżurek w szpitalu na Zaspie 1 lub 2 razy w miesiącu i no prywatnie w Gdańsku na Grunwaldzkiej (Mea Medica) i na Hallera. Wizyta 120-130 zł. a jak z cytologią to chyba + 30 zł.

Inne tematy z forum

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (122 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...