Monika Chwastek

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Gdańsk, Jana Kilińskiego 3C/1

Cudowna i rzeczowa pani doktor (1) Polecam z ręką na sercu. Rzeczowa kompetentna, z surowym wyrazem twarzy, pod... Izabela Odradzam (1) Nigdy w życiu nie spotkałam się z tak nie miłą, nieempatyczną osobą nie... Karolina nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii?? (1) Ja zawsze moge liczyć na pomoc Pani doktor. Kiedy mam wątpliwości albo... Ania
zdecydowanie nie polecam (1) Niestety wybrałam się do Pani Dr po zapoznaniu sie z forum dwa lata temu.... ania Zdecydowanie odradzam (1) Pani doktor nieprzyjemna,malo delikatna i szorstka w obyciu.Wizyta u... Lidia suuuuuper (2) wspaniała pani dr, rzeczowa, kompetentna, życzliwa i pomocna, prowadzi moja... Aania Polecam! (1) Do Pani dr Chwastek chodzę już od roku i naprawdę mam o niej najlepsze... Anna Rewelacja, polecam (1) Naprawdę przemiła i kompetentna Pani Doktor. Prowadzenie ciąży super, mimo iż... Magdallena Polecam! (1) Bardzo rzeczowa, zyczliwa i dokladna Pani Doktor.Prowadzi moją pierwszą ciąże... Dorota bardzo, bardzo polecam :-) (1) Mam trojke dzieci, doswiadczylam kontaktu z bardzo wieloma ginekologami i... Paulina Kaśka - opinia (1) takich lekarzy to ze świecą szukać Kaśka Jola - opinia (1) Taki ginekolog to jak Przyjaciel Jola