Świetny lekarz (1) Do doktora Skóry chodzę od kilkunastu lat. Wyjątkowo kompetentny, ciepły... Ewa SUPER!!! (1) Dr z prawdziwego zdarzenia, mily, sympatyczny, usmiechniety, serdeczne... Magda Polecam! (1) Uważam, że doktor jest rewelacyjny. Chodzę do niego już od dłuższego czasu i... Hanna
zdecydowanie odradzam (2) Po pierwszej wizycie byłam średnio zadowolona. Po drugiej upewniłam się, że... Agnieszka Mróz Ala - opinia (1) Pan Doktor przyjmuje teraz na NFZ na ul. 10 lutego w czwartki rano tel. do... Ala Pozytywnie (1) Muszę powiedzieć że po wizycie byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Pan... Anne zdecydowany komfort mało-komfortowych badań ... (3) wizyty u ginekologa nie należą do przyjemnych...(bynajmniej dla mnie :) ) U... Dana Adi - opinia (1) Ja jestem zadowolona. Miałam pewien poważny problem. Pan doktor nie ocenia,... Adi pacjentka - opinia (1) Polecam,jest bardzo miłym ciepłym lekarzem.Potrafi podejść do każdego... pacjentka Do tańca i różańca! (2) Dr. Skóra prowadzi moją ciążę i jak dla mnie jest świetnym lekarzem, choćby... ciężarna pollecam (1) Polecam dr.Skórę, bardzo miły,dobre ceny... ja Niedouczony ignorant i służbista! (2) Podczas mojej pierwszej ciąży skierował mnie do szpitala na operacje... Iza POLECAM:)))))))))))))))) (1) Jestem pacjentka Dr Skóra bardzo mily sympatyczny doktor polecam wszystkim... Maja Profesjonalny i bardzo miły (1) Od 4 lat jestem pacjentką dr Skóry i muszę docenić jego fachowe podejście do... Ola Gorąco polecam (1) Doktor bardzo miły, fachowy, konkretny z dużym doświadczeniem. Anna polecam (1) od długiego czasu jestem pacjentką pana Doktora - szczerze polecam!! Nie ma... anna wsumie to polecam (1) lekarz bardz o miły, wszystko dokładnie\tłumaczy, byłam u niego niecały cały... Magda Czuję się bezpiecznie (1) Korzystam z usług p.doktora Skóry od wielu lat i jestem zadowolona.Mam wiele... Bożena rutynowiec (1) Drogie Panie! Jestem w ciąży, niestety wg mojego byłego lekarza dr Skóry... pola Prowadził moją ciąże (1) Odradzam wszystkim Paniom tego lekarza. Prowadził moją ciąże, jak przyszłam... pacjentka