Serdecznie polecam !!! (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta, sympatyczny, konkretny lekarz znający się... Magda Gorąco polecam dr.Skórę.. (1) Przesympatyczny Doktor wizyta to pełna przyjemność i komfort..spokojny.Do... Aneta Sczerze polecam wszystkim paniom........, (1) które boją się, wstydzą, czy mają inne opory natury psychologicznej i z tego... Teresa
Super (1) Lekarz przemiły, sympatyczny i godny polecenia. Prowadzi moja ciążę.... Anna J. Szczerze polecam. (1) Pełna fachowość w miłej i bezstresowej atmosferze... Ewa Agnieszka - opinia (1) Super lekarz bardzo miły i w ogóle żeby wszyscy byli tacy to chodzenie do... Agnieszka jmt - opinia (1) bardzo miły lekarz, ceny przystępne. polecam to profesjonalista w swoim... jmt przyjazny gabinet ginekologiczny (1) Wspaniały lekarz -rewelacyjny diagnosta.Atmosfera przyjzna ,niskie... Żoładkiewicz Maria Ola - opinia (1) Gorąco polecam dr Skórę - trafna diagnoza i miła atmosfera. Profesjonalnie! Ola Ania - opinia (1) Od kilku lat jestem pacjentką dr Skóry i poleciłam go już nie jednej osobie.... Ania